Murad
Prodnr.
108957

AHA/BHA Exfoliating Cleanser

Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser sisältää salisyylihappoa, maitohappoa ja glykolihappoa, jotka tekevät ihostasi pirteän ja kuulaan poistamalla kuolleita ihosoluja. 

Ohjevähittäishinta
49,99 €
Loppunut varastosta

Kuvaus

Puhdista ja silota ihoa Murad Age Reform AHA/BHA Exfoliating Cleanser -puhdistusaineella. Tämä mieto mutta tehokas kuorinta-aine toimii kahdella tavalla, liuottamalla kuolleita ihosoluja ja uudistamalla ihon rakennetta.


Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser sisältää salisyylihappoa, maitohappoa ja glykolihappoa, jotka tekevät ihostasi pirteän ja kuulaan poistamalla kuolleita ihosoluja. Jojobahelmet kiillottavat ihoa ja vaikuttavat sen rakenteeseen; natrium-PCA ja jojobansiemenöljy ehkäisevät ihon kuivumista ja lakritsiuute lievittää ihon ärsytystä ja tulehduksia.

Ohjeet

Käytä 2–3 kertaa viikossa. Hiero pieni määrä kostutetuille kasvoille ja kaulalle. Pese pois ja kuivaa. Vältä kosketusta silmiin. 

Yksityiskohdat

Tuote nr.
108957
Käynnistäminen
1.10.2021
GTIN
767332108957

Ainekset

Water/Aqua/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Jojoba Esters, Acrylates Copolymer, Glycol Stearate, Butylene Glycol, Glycolic Acid, Lactic Acid, Salicylic Acid, Dipotassium Glycyrrhizate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Sodium PCA, Urea, Yeast Amino Acids, Trehalose, Inositol, Taurine, Betaine, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Polyquaternium-4, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Lataa valokuvia

Lataa valitut tai kaikki

png
png
png