The Ordinary
Prodnr.
199338FI

Natural Moisturizing Factors + HA for Scalp

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA hiuksille ja hiuspohjalle on maitomainen emulsio, joka on kehitetty kosteuttamaan hiuspohjaa ja edistämään hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia.

Ohjevähittäishinta
17,70 €
Varastossa

Kuvaus

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA hiuksille ja hiuspohjalle on maitomainen emulsio, joka on kehitetty kosteuttamaan hiuspohjaa ja edistämään hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia. Koostumus sisältää yhdistelmän ainesosia, jotka jäljittelevät luonnollisten kosteustekijöiden (NMF) ja hyaluronihapon (HA) toimintaa, joita syntyy luonnollisesti ihossa. NMF:n ja HA:n kyky sitoa vettä ja antaa pitkäkestoisen kosteuttavan vaikutuksen auttaa ylläpitämään hiuspohjan suojatoimintoa ja edistää terveitä hiuksia. Vegaaninen.

Ohjeet

Hiero muutama tippa puhtaalle, kuivalle hiuspohjalle, mieluiten ennen nukkumaanmenoa. Hiuspohjaan jätettävä hoitoaine, älä pese hiuksia tai hiuspohjaa levityksen jälkeen.

Yksityiskohdat

Tuote nr.
199338FI
Varasto
594
Koko
60 ml
Käynnistäminen
15.4.2022
GTIN
769915199338

Ainekset

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Polysorbate 20, Xanthan Gum, Tocopherol, Phytic Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Lataa valokuvia

Lataa valitut tai kaikki

png