Aurelia
Prodnr.
48B0120003

On-the-Glow Heroes

Aurelia Christmas Kit
Ohjevähittäishinta
59,90 €
Varastossa

Kuvaus

Säilytä kosteus kasvoilla, huulilla ja käsissä liikkeellä ollessasi luonnollisilla probioottia sisältävillä tuotteillamme, jotka mahtuvat täydellisesti käsilaukkuun. Probioottinen huulivoide pitää huulet pehmeinä ja kosteutettuina, kun taas palkittu Aromatic Repair & Brighten Hand Cream -käsivoide korjaa ja suojaa kuivaa ihoa. Trioa täydentää Aurelian ihana Brightening Botanical Facial Mist -kasvosuihke, jota voidaan suihkuttaa kasvoille koko päivän raikkaan ja säteilevän ihon saamiseksi.

Ohjeet

Levitä huulille tarpeen mukaan.
Aromatic Repair & Brighten Handcream: Levitä puhtaisiin käsiin niin usein kuin haluat, mieluiten vähintään kahdesti päivässä. Muista myös levittää voidetta kynsinauhoille. Syväkosteuttava ja hoitava voide sopii myös levitettäväksi muille kuiville alueille, kuten kyynärpäille, polville tai kantapäille.
Brightening Botanical Facial Mist: Ravista hyvin ennen käyttöä. Sulje silmäsi ja suihkuta tuotetta kasvoille ja kaulalle. Käytä puhdistetulle iholle kasvovetenä tai meikin jälkeen. Voidaan käyttää myös päiväsaikaan ihon kosteuttamiseen ja virkistykseen.

Yksityiskohdat

Tuote nr.
48B0120003
Varasto
62
Käynnistäminen
15.9.2022
GTIN
5060560753216

Lataa valokuvia

Lataa valitut tai kaikki

jpg
png
jpg