Murad
Prodnr.
603797

Replenishing Multi-Acid Peel

Kaksivaiheinen kuorinta, joka nopeuttaa solujen uusiutumista 33 % seitsemässä päivässä samalla raviten ihoa ja ehkäisten sen kuivumista ja vähentäen ärsytystä.


Ohjevähittäishinta
79,99 €
Loppunut varastosta

Kuvaus

Kaksivaiheinen kuorinta, joka nopeuttaa solujen uusiutumista 33 % seitsemässä päivässä samalla raviten ihoa ja ehkäisten sen kuivumista ja vähentäen ärsytystä.


Tehokas tuote, joka antaa iholle uuden "elämän". Käytön jälkeen iho tuntuu kirkkaammalta, raikkaammalta ja jäntevämmältä. Tasoittaa ihon sävyä ja parantaa sen rakennetta.

Ohjeet

Puhdista iho, huuhtele ja taputtele kuivaksi. Ravista, levitä vanulapulla. Pyyhkäise kasvojen, kaulan ja dekolteen päältä. Älä huuhtele pois. Käytä aurinkosuojaa päivällä.


Käytä vain suosituksen mukaan. Pieni kihelmöivä tunne iholla käytön yhteydessä on normaalia. Vähennä käyttöä, jos herkkyyttä ilmenee. Vältä kosketusta silmiin, ja mikäli ärsytystä esiintyy, lopeta hoito ja ota yhteyttä lääkäriin. 

Yksityiskohdat

Tuote nr.
603797
Käynnistäminen
1.10.2021
GTIN
767332603797

Ainekset

Water/Aqua/Eau, Caprylic/Capric Triglyceride, C13-16 Isoparaffin, Glycolic Acid, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Triolein, Glycerin, Sodium Hydroxide, Propylene Glycol Caprylate, Lactic Acid, Malic Acid, Tranexamic Acid, Salicylic Acid, Sodium Hyaluronate, Bisabolol, Tocopheryl Acetate, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Amino Esters-1, Amber Powder, Coccinia Indica Fruit Extract, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Corallina Officinalis Extract, Moringa Oleifera Seed Oil, Urea, Yeast Amino Acids, Trehalose, Inositol, Taurine, Betaine, Caprylhydroxamic Acid, Propanediol, 1,2 Hexanediol

Lataa valokuvia

Lataa valitut tai kaikki

png
png
png
png
png