Browgame Cosmetics
Prodnr.
BG40112

Original Lighted Makeup Mirror

Kirkas, pehmeä ja säädettävä LED-valo heijastaa värejä täydellisesti ja antaa juuri sopivasti valoa meikkaamiseen tai kulmien muotoiluun.
Ohjevähittäishinta
79,00 €
Ei varastossa

Kuvaus

Kirkas, pehmeä ja säädettävä LED-valo heijastaa värejä täydellisesti ja antaa juuri sopivasti valoa meikkaamiseen tai kulmien muotoiluun. Valon voimakkuutta on mahdollista säätää eri tarpeisiin sopivaksi peilin pinnalla olevasta kosketuspainikkeesta. Valon voi kytkeä päälle tai pois päältä painamalla kosketuspainiketta, ja valon säätäminen tapahtuu pitämällä painiketta painettuna vähintään kahden sekunnin ajan. Mukana on magneettinen 5x suurentava pikkupeili, joka voidaan kiinnittää haluttuun kohtaan isompaa peiliä. Suurentavan peilin avulla kulmakarvojen nyppiminen ja meikin levittäminen sujuu helposti ja tarkasti.

Ohjeet

Erinomainen laatu, Kosketussäädettävä valo, Valmistettu erittäin kestävästä ABS-muovista, Ladataan USB-C-latauskaapelilla (mukana), Mukana magneettinen 5x suurennuspeili, Mitat: Kokonaiskorkeus 30m, Peiliosan korkeus ja leveys 19 x 16 cm, Suurennuspeilin halkaisija 9,5 cm

Yksityiskohdat

Tuote nr.
BG40112
Koko
1 pcs
Käynnistäminen
15.8.2020
GTIN
7350076920201

Lataa valokuvia

Lataa valitut tai kaikki

jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg