bareMinerals
Prodnr.
complexion_rescue_tinted_hydrating_moisturizer_btg

Complexion Rescue Tinted Moisturizer SPF 30, Beauty To Go

Puhdas, monikäyttöinen, sävytetty päivävoide, matkakoossa, jossa yhdistyy kosteuttavat ja ihoa hoitavat ominaisuudet ja luonnollisen heleä, kevyesti kerrostettava peittävyys suojakertoimella. 

Ohjevähittäishinta
19,00 €
Varastossa

Kuvaus

Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream on ainutlaatuinen sävyttävä geelivoide. Siinä yhdistyvät meikkivoiteen, sävyttävän päivävoiteen ja BB/CC-voiteen parhaat ominaisuudet.

Se on erittäin kosteuttava, kevyesti sävyttävä, kevyesti tai täysin peittävä ja se antaa luonnollista hehkua. Lisäksi sillä on vahva fysikaalinen aurinkosuoja SPF 30 UVA/UVB.  

Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream sisältää kosteuttavia merikasveja ja mineraalielektrolyyttejä ja se lisää ihon kosteustasoa 215 % viikon käytön jälkeen ja 287 % neljän viikon käytön jälkeen. Lisäksi 100 % koki ihonsa rakenteen parantuneen vain viikon käytön jälkeen.* 

Dermatologisesti testattu ja allergiatestattu. Ei tuki ihohuokosia.

*Perustuen riippumattomaan yhdysvaltalaiseen tutkimukseen, jossa oli 62 osallistujaa.


Ohjeet

Levitä Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream -geelivoidetta puhtain sormin tai käytä Smoothing Face Brush -sivellintä. 

(Saat tuotteella runsaasti kosteutta, joten et tarvitse kosteusvoidetta alle. Halutessasi voit käyttää alla esimerkiksi suosikkiseerumiasi.)

Ota tuotetta pieni määrä sormenpäihin ja levitä kasvoille. Hiero tuotetta käsin, jotta se imeytyy. Jos haluat käyttää sivellintä, valitse synteettinen, esimerkiksi Smoothing Face Brush. Sivellintä käyttäen saat hieman peittävämmän, mutta silti luonnollisen lopputuloksen.

Yksityiskohdat

Tuote nr.
complexion_rescue_tinted_hydrating_moisturizer_btg

Lataa valokuvia

Lataa valitut tai kaikki

jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg