​KOULUTUKSEMME

AMMATTITAITOA – LAATUA – PALVELUA

Dermarome kouluttaa vuosittain yli 3000 iho- ja spa-terapeuttia, hierojaa sekä muita, jotka haluavat investoida omaan itseensä ja täydentää tietopankkiansa. Tiedämme, että tieto on tuoretavaraa  ja tällä alalla tapahtuu jatkuvasti uusia asioita; uusia merkkejä tuodaan markkinoille, tuotteita päivitetään, hierontatekniikoita kehitetään ja kosmetiikan ainesosista keskustellaan. Siksi on tärkeää olla ajan tasalla ja tietoinen uusimmista trendeistä.

TIETO TUO MENESTYSTÄ

Näemme vankan koulutuksen yhtenä avaintekijänä menestykseen. Siksi tarjoamme laajan valikoiman koulutusta kaikille varmistaaksemme, että kuluttaja saa parhaan mahdollisen palvelun, sekä yksilöllisesti räätälöidyt tuotteet ja hoidot.

E-LEARNING

Tarjoamme kaikille yhteistyökumppaneillemme ilmaisia kursseja verkko-oppimisen kautta, jossa voit opiskella omassa tahdissasi milloin haluat, missä haluat. Kurssikieli ruotsi, osa englanniksi.

WEBINAARI

Dermaromen kumppanina voit osallistua kursseillemme missä ja milloin haluat. Kaikki kurssimme ovat ilmaisia. Webinaarikieli ruotsi, osa englanniksi.