PARTNER

Kasvata yritystoimintaasi meidän kanssamme

Yhteistyökumppanina panostamme hyvän suhteen luomiseen ja luottamukseen suhteen jokaisessa vaiheessa. Voit odottaa työskenteleväsi johtavien ammattilaistuotemerkkien kanssa, jotka olemme tarkoin valinneet; bareMinerals, ELEMIS, PRIORI, NIOD, The Ordinary, The Chemistry brand, Löwengrip, BUXOM, Skinbetter science, Lova Skin, Grande cosmetics ja Mr & Mrs Tannie. 30-vuotisen uramme aikana kosmetiikkateollisuuden parissa meille on karttunut vankka kokemus alalta, ja työskentelemme progressiivisesti luodaksemme uusia työkaluja asiantuntemuksemme ja kasvumme lisäämiseksi. Haluamme tarjota alallamme lisää asiantuntemusta, laatua ja palvelua yhdessä kumppaneidemme kanssa, jotka toimivat kauneushoitoloissa, kylpylöissä, kosmetiikkamyymälöissä, tavarataloissa, verkkokaupoissa sekä apteekeissa.

1. Haluamme jakaa sinulle osaamista ja inspiraatiota

Suhtaudumme intohimoisesti työhömme, ja olemme iloisia voidessamme jakaa sitä myös sinulle. Dermarome on yhtä paljon tietoyritys kuin kosmetiikan jakelija, ja kouluttaa vuosittain yli 3000 iho- ja kylpyläterapeuttia, hierojaa sekä muita, jotka haluavat sijoittaa itseensä. Tieto on tuoretavaraa, minkä vuoksi pyrimme jatkuvasti tarjoamaan sinulle erilaisia tieto​alustoja perinteisistä koulutuskursseista eLearningiin ja webinaareihin, joissa voit täyttää tietopankkisi.

2. Valitsemme tarkoin tuotemerkkimme

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota sinulle täydellisen, ammattimaisen tuotemerkkivalikoiman johtavista tuotemerkeistä, jotka investoivat aktiivisesti tutkimukseen ja ovat kehityksen kärjessä.

3. Yksinkertaistamme jokapäiväistä elämääsi

Haluamme ajatella uusilla tavoilla ja työskennellä progressiivisesti luodaksemme välineitä kasvulle. Ammattimaisena kumppanina tavoitteemme on aina olla käytettävissäsi ja tarjota sinulle vankka asiantuntemuksemme ja sitoutumisemme. Pyrimme ylläpitämään yhtä korkeaa palvelutasoa kaikilla tasoilla koulutuksesta ja markkinoinnista toimitukseen ja myyntiin.

RYHDYMME MIELELLÄMME KUMPPANIKSESI

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.
Tietoja siitä, miten käsittelemme henkilötietoja, löydät tietosuojakäytännöstämme.