TIETOA DERMAROMESTA

Dermarome – Ihonhoidon ja meikkien johtava toimija

Yrityksemme perustamisesta lähtien vuonna 1989, on perusajatuksemme ollut yksinkertainen – asiakaskeskeisyys tiedon, laadun ja palvelun kautta. Olemme ylpeitä perusarvoistamme; AMMATTITAITO, INTOHIMO ja KUMPPANUUS heijastavat meitä ja päivittäistä työtämme. Vahvalla tuotevalikoimallamme, joka koostuu seuraavista tarkoin valituista ammattimaisista merkeistä; bareMinerals, ELEMIS, PRIORI, NIOD, The Ordinary, The Chemistry brand, Löwengrip, BUXOM, Skinbetter science, Lova Skin, Grande cosmetics ja Mr & Mrs Tannie, voimme sanoa käsi sydämellä, että olemme Pohjoismaiden johtava ammattimainen ihonhoito- ja meikkiyhtiö.

Toimiessamme yli 30 vuoden ajan kosmetiikkateollisuuden alalla, olemme kartuttaneet vankan kokemuksen ja pyrimme aktiivisesti luomaan uusia työkaluja sekä osaamiselle että kasvulle. Yhdessä kumppaneidemme kanssa haluamme lisätä tietämystä, laatua ja palvelua alallamme.

Dermarome on osa Dermanordicia, Pohjoismaiden johtavaa ammattilaisihonhoitotuotteiden ja meikkien toimittajaa. Yritysryhmään kuuluu kaksi ihonhoitokoulua; Elisabeth School Tukholmassa ja Skin Care Academy Oslossa.

Pääpaino tiedossa, laadussa ja palvelussa.

Tieto

Meillä on intohimo työhömme, jonka jaamme mielellämme kanssasi. Dermarome on yhtä paljon tietoyritys kuin kosmetiikan jakelija, ja kouluttaa vuosittain yli 3000 iho- ja kylpyläterapeuttia, hierojaa sekä muita, jotka haluavat sijoittaa itseensä. Tieto on tuoretavaraa, minkä vuoksi pyrimme jatkuvasti tarjoamaan sinulle erilaisia tieto​​alustoja perinteisistä koulutuskursseista eLearningiin ja webinaareihin, joissa voit täyttää tietopankkisi.

Laatu

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota sinulle täydellisen, ammattimaisen tuotemerkkivalikoiman johtavista tuotemerkeistä, jotka investoivat aktiivisesti tutkimukseen ja ovat kehityksen kärjessä. Pyrimme ylläpitämään yhtä korkeaa laatua kaikilla tasoilla koulutuksesta ja markkinoinnista toimitukseen ja myyntiin saakka.

Palvelu

Haluamme ajatella uusilla tavoilla ja työskennellä progressiivisesti luodaksemme välineitä kasvulle. Ammattimaisena kumppanina tavoitteemme on aina olla käytettävissäsi ja tarjota sinulle vankka asiantuntemuksemme ja sitoutumisemme. Pyrimme ylläpitämään yhtä korkeaa palvelutasoa kaikilla tasoilla koulutuksesta ja markkinoinnista toimitukseen ja myyntiin.

RYHDYMME MIELELLÄMME KUMPPANIKSESI

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää