KESTÄVÄ KEHITYS & YMPÄRISTÖ​

DermaCare

DermaCare on kollektiivinen nimi Dermanordicin pyrkimyksille parempaan maailmaan. Tuemme Basecamp Foundations säätiön erilaisia projekteja Maasai Marassa, Keniassa. Basecamp-säätiön perusti Sven Wilhelmsen vuonna 1998. Se on voittoa tavoittelematon säätiö, joka pyrkii parantamaan ihmisten, villieläinten ja ympäristön olosuhteita ekomatkailun avulla. Aputoiminnassaan he keskittyvät luonnon, ympäristön ja villieläinten suojelemiseen, paikallisten kulttuurien, perinteiden ja käsitöiden säilyttämiseen, koulutukseen, työhön ja terveyteen.

Joka vuosi menemme käymään paikan päällä  Basecamp Explorer Maasai Marassa osittain uskomattoman kokemuksen vuoksi, mutta eniten nähdäksemme, että tarjoamamme rahat ja apu todella käytetään oikeisiin kohteisiin.

“If you destroy the Maasai Mara, you destroy something that is irreplaceable.”

https://vimeo.com/showcase/hallbarhetmiljo

Tuemme seuraavia projekteja Maasai Marassa Keniassa

Mara Naboisho

Naboisho Conservancy on ainutlaatuinen luonnonsuojelualue, joka yhdistää paikalliset ihmiset ja ekomatkailun villieläimiin. Se perustuu innovatiiviseen yhteistyömalliin Maasai-väestön ja ekomatkailualan toimijoiden välillä.

“Individual strengths add up to collective power.”

Basecamp Maasai Brand

Ett fair trade projekt som ger 130 kvinnor från olika lokala Maasai byar en konstant inkomst. Dessa kvinnor tjänar 75% på de traditionella Maasai smycken de säljer. Utbildar även i grundläggande ekonomi och informerar om HIV/AIDS och stöttar de som drabbats.

“Thanks to BMB I have been able to educate my five children, buy food and cattle for my family.”

Metsien istutus Talekin ympäristössä.

Tavoitteena on elvyttää biologista monimuotoisuutta ja vahvistaa alueen paikallisia yhteisöjä. Suunnitelma ei kata vain puiden istutusta alueella, vaan projektiin kuuluu myös jätehuoltohankkeita, karjaohjelmia ja puhtaan veden saatavuuden parantaminen.

“Our efforts not only contribute to preserving the wildlife, but to revive the original balance of the Maasai Mara ecosystem.”

 

Koyaki guiding school

Antaa paikalliselle Maasai-väestölle, sekä miehille että naisille, mahdollisuuden kouluttaa itsensä ammattimaisiksi oppaiksi. Esimerkki nuorille Maasai-tytöille on Agnes, joka on suorittanut koulutuksen ja toimii nyt oppaana Basecamp Maasai Maralle.

“I wish to show women that they can do anything. They can be strong and independent from men.” Agnes