bareMinerals
Prodnr.
mineralist_eyeshadow_palette

Mineralist Eyeshadow Palette

Luo ainutlaatuinen lookisi tällä talkittomalla, vegaanisella luomiväripaletilla, joka koostuu 6 runsaspigmenttisestä ja helposti työstettävistä sävyistä eri viimeistelyillä. 
Ohjevähittäishinta
48,00 €
  • Uusi
Varastossa

Kuvaus

Luomivärit pysyvät paikallaan koko päivän ajan kerääntymättä luomivakoihin tai juonteisiin. Voidemainen mutta kevyt koostumus on helposti häivytettävä ja värin saa vahvistettua halutun voimakkuuden saavuttamiseksi. Mineralist Eyeshadow Palette -paletin koostumus sisältää kylmäpuristettuja botaanisia öljyjä, jotka ravitsevat ja antavat näkyvästi tasaisemman ihon. - Vegaaninen - Ei sisällä talkkia, formaldehydiä, synteettisiä tuoksuja ja gluteenia - 95 % luonnollisia ainesosia * - Ympäristöystävällinen pakkaus: täysin kierrätettävä ja muoviton - ilman peiliä tai magneettia - Dermatologisesti testattu - Oftalmologisesti testattu - Sopii herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille * Kaikkien MINERALIST -luomivärien keskiarvo.


Ohjeet

Levittäminen:

Kevyen väriin, käytä pöyheää sivellintä pyyhkäisemällä väriä koko silmäluomelle, silmänurkkaan asti, pyöritä ylöspäin kevein liikkein häivyttäen reunat. 


Intensiivisemmän lookin luomiseksi, työskentele kahdella tai useammalla eri luomivärillä eri viimeistelyillä luokaksesi moniulotteisen lookin. 

Yksinkertaisen sumuisen lookin luomiseksi, levitä syvempi mattapintainen sävy silmäluomellesi ja häivytä vaaleammalla hohtavalla sävyllä, häivytä rajoja pöyheällä blender-siveltimellä. Pyyhkäise väriä ripsien alareunaa pitkin pienemmällä kartiomaisella harjalla.


Yksityiskohdat

Tuote nr.
mineralist_eyeshadow_palette

Lataa valokuvia

Lataa valitut tai kaikki

jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg