Tuotteet 1-24 / 90

 1. Grown Alchemist

  Tämä elvyttävä vartalon puhdistusaine ravitsee ja puhdistaa hellävaraisesti säilyttäen ihon luontaisen kosteuden. Valmistettu kasvipohjaisista puhdistusaineista, sekä geraniumista, mandariinista ja setripuusta.

 2. Grown Alchemist

  Tämä virkistävä käsienpesuaine puhdistaa kädet ilman kuivattavaa tunnetta, jättäen käsien ihon pehmeäksi ja puhtaaksi. Koostumuksen kosteuttava aloe hellii ihoa ja ylang ylangin, mandariinin ja setripuun huumaava tuoksusekoitus jättää iholle hienovaraisen tuoksuisen.

 3. Grown Alchemist

  Tämä elvyttävä vartalokuorinta tasoittaa ja kuorii hellävaraisesti auttaen poistamaan kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta. Kuorinta saa tehokkuutensa mm. hiilestä, hohkakivestä ja piparmintusta. Iho tuntuu pehmeältä, joustavalta ja tasaiselta.

 4. Grown Alchemist

  Tämä rasvaton, täyteläinen voide auttaa ravitsemaan kuivia käsiä ja kynsinauhoja, jotka tarvitsevat ylimääräistä kosteutta. Koostumus sisältää arganöljyä, ruusunmarjaa ja patsuli- ja ruususekoitusta, joiden ansioista iholle jää hienostunut tuoksu.

 5. Grown Alchemist

  Tämä käsivoide kosteuttaa ja auttaa pehmentämään käsiä ja kynsinauhoja ilman rasvaista tunnetta. Sisältää kameliaa, viinirypäleensiementä, aloea ja vaniljaa, sekä appelsiininkuoren ja mandariiniöljyn sekoitusta.

 6. Grown Alchemist

  Tämä kosteuttava vartalovoide imeytyy nopeasti ihoon ja auttaa palauttamaan joustavuuden, kiinteyden ja kosteuden. Koostumus sisältää sheavoita, jojobaa ja ruusunmarjaa, sekä sekoituksen mandariini-, rosmariini- ja appelsiininkuoriöljyjä, jotka jättävät iholle hienostuneen tuoksun.

 7. Grown Alchemist

  Kosteuttava vartalonpesuaine, jossa on rauhoittava, mielialaa kohottava ja hienostunut mandariinin ja nerolin tuoksu. Tämä suihkugeeli käyttää luonnon omia puhdistusaineita - bergamottia, pajun kuorta ja kamomillaa - puhdistamaan ja tasapainottamaan ihoa kuorimatta tai kuivattamatta sitä liikaa.

 8. Grown Alchemist

  Hellävarainen käsienpesugeeli, joka sisältää ihoa pehmentäviä ja ravitsevia ainesosia. Kasvipohjaiset öljyt, kuten neroli, rosmariini ja mandariini kosteuttavat ihon PH-tasapainoa häiritsemättä. Ne ravitsevat, kiinteyttävät ja kosteuttavat ihoa kohottaen samalla mielialaa, lievittäen stressiä ja rauhoittaen koko kehoa.

 9. BY TERRY

  Itseruskettava-suihke kasvoille ja vartalolle, joka antaa kauniin päivettyneen värin ja hehkun vain muutamassa sekunnissa.

 10. NCP

  Suihkugeeli, jossa ihanan aistillinen ja viettelevä tuoreen jasmiinin tuoksu yhdistettynä pehmeämpään myskin vivahteeseen.

 11. NCP

  Kosteuttava ja pehmentävä vartalovoide, jossa on hyaluronihappoa, sheavoita, E-vitamiinia ja inkivääriuutetta, jotka yhdessä kosteuttavat, rauhoittavat ja ravitsevat ihoa.

 12. NCP
  Virkistävä suihkugeeli, jossa raikas sitruunan tuoksu ja mausteinen pohjatuoksu. Puhdistaa miedolla, voidemaisella vaahdolla, kuivattamatta ihoa.
 13. Elemis

  Ravitsee, puhdistaa kuona-aineita, stimuloi.

 14. Elemis

  Kuorii, pehmentää, rauhoittaa

 15. Elemis

  Pehmentää, kosteuttaa, ravitsee

 16. Elemis

  Puhdistaa, pehmentää, kosteuttaa

 17. REN

  REN Atlantic Kelp Body Oil on ylellinen vartaloöljy. Se sisältää runsaasti Atlantin merileväuutetta, joka syväkosteuttaa ja lisää ihoon ravinteikkaita mineraaleja.

 18. NCP

  Käsisaippua tuoksussa N.C.P. fragrance Facet 401, Lavender & Juniper. Hellävarainen käsisaippua sisältää kosteuttavaa glyseriiniä ja manteliöljyä. Pehmeä, täyteläinen koostumus puhdistaa käsiä miellyttävästi kuivattamatta ihoa.

 19. NCP

  Käsivoide tuoksussa N.C.P. Facet 401, Lavender & Juniper. Käsivoiteen sisältämä hyaluronihappo, E-vitamiini ja sheavoi kosteuttavat ja pehmentävät ihoa. Täyteläinen, ylellinen ja nopeasti imeytyvä koostumus.

 20. NCP

  Käsisaippua N.C.P. Olfactive Facet 201, Apple & Driftwood antamalla hedelmäisellä tuoksulla. Hellävarainen käsisaippua sisältää kosteuttavaa glyseriiniä ja manteliöljyä. Pehmeä, täyteläinen koostumus puhdistaa käsiä miellyttävästi kuivattamatta ihoa.

 21. NCP

  Käsivoide N.C.P. Olfactive Facet 201, Apple & Driftwood antamalla hedelmäisellä tuoksulla. Käsivoide kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa hyaluronihapolla, E-vitamiinilla ja sheavoilla. Täyteläinen, ylellinen ja nopeasti imeytyvä koostumus.

 22. Elemis

  Käsien ja vartalon kosteusvoide, jonka ylellinen koostumus jättää ihon silkinsileäksi.

 23. Elemis

  Käsien ja vartalon puhdistusaine, joka puhdistaa ihoa kuivattamatta sitä antaen kosteutetun, pehmeän ja raikkaan tunteen.

Tuotteet 1-24 / 90