Tuotteet 1-24 / 74

 1. Murad

  Miellyttävä, nopeasti kuivuva ja rauhoittava hoito kehon epäpuhtauksille

 2. Elemis
  Kuorii, pehmentää, silottaa.
 3. Elemis
  Täyteläistää, ravitsee, pehmentää.
 4. Elemis
  Stimuloi, puhdistaa, muotoilee
 5. Mr & Mrs Tannie

  Scrub & Glow Box - kaulasta varpaisiin. Tämä pakkaus sisältää tuotteita, jotka antavat pehmeän ja luonnollisen hehkuvan ihon. Exfoliating Shower Gel on kemiallinen kuorinta AHA:lla, jota käytetään yhdessä Exfoliating Mitt -hanskan kanssa kuolleiden ihosolujen poistamiseksi ja näin valmistellen ihoa tasaiseen rusketukseen. Whipped Tan Mousse antaa kevyen asteittain ruskettavan sävyn.  

 6. Mr & Mrs Tannie

  All Around Glow Box - päästä varpaisiin. Tämä sarja sisältää itseruskettavia tuotteita kasvoille ja vartalolle. Erinomainen kotikäyttöön ja antaa ammattimaisen tuloksen luonnollisella kiillolla. 24h Tan Serum on kosteuttava, rauhoittava seerumi, joka antaa kasvoille upean hehkun. Self Tan Lotion on hellävarainen itseruskettava vartalolle. Käytä yhdessä Self Tan Mitt-levityshanskan kanssa, saadaksesi tasaisen lopputuloksen. 

 7. Elemis

  Ylellisen lämmittävä vartalovoide, jonka rauhoittava tuoksu hoitaa ja hemmottelee kehoa ja mieltä.

 8. Elemis
  Puhdistaa, pehmentää, hoitaa
 9. Elemis
  Lämmittävä, energisoiva kylpytuote
 10. Elemis
  Stimuloi, rauhoittaa, hoitaa
 11. Elemis
  Ravitsee, puhdistaa kuona-aineita, stimuloi.
 12. Elemis
  Kosteuttaa, suojaa, pehmentää
 13. Elemis
  Puhdistaa, ravitsee, pehmentää
 14. Elemis
  Kiinteyttää, silottaa, antaa joustavuutta
 15. Elemis
  Kuorii ja pehmentää
 16. Elemis
  Ravitsee, pehmentää, hoitaa
 17. Elemis
  Pehmentää, ravitsee, kosteuttaa
 18. Elemis
  Puhdistaa, pehmentää, kosteuttaa
 19. Elemis
  Kuorii, pehmentää, rauhoittaa
 20. Aurelia
  Botanical Cream Deodorant on monikertaisesti palkittu, luonnollinen, alumiiniton, ainutlaatuisen tehokas hyvinvointituote, joka todella toimii. Voiteesta jauheeseen -koostumus voidaan levittää helposti sormenpäällä. Superohueksi jauhetut kasviperäiset ainesosat, mukaan lukien antimikrobinen arrowjuuri ja puhdas kaoliini asettuvat näkymättömästi iholle valmiina ottamaan vastaan luonnollista hikoilua koko päivän; säilyttäen kuivan tunteen, estäen bakteereita ja säilyttäen olon pitkään raikkaana. Sheavoi kosteuttaa hellävaraisesti, kun taas eteeriset, antiseptiset ja antibakteeriset teepuun, eukalyptuksen ja piparmintun öljyt tislattuun laventeliin ja bergamottiin sekoitettuna tuoksuvat kevyesti ja poistavat hajuja. MIKSI LOIMME ALUMIINITTOMAN DEODORANTIN? Aurelia Probiotic Skincare 's Botanical Cream Deodorant erittäin tehokas, hellävarainen ja luonnollinen vaihtoehto kaikille, jotka ovat huolissaan alumiinin vaikutuksista ja saattavat haluta välttää tätä kyseenalaista ainesosaa. Alumiinipohjaiset antiperspirantit toimivat tukkimalla ja muuttamalla hikirauhasia alumiinisuolojen avulla. Tämä häiritsee kehomme luonnollista toimintaa. On kliinisesti osoitettu, että alumiini imeytyy ihon läpi, mutta tällä hetkellä ei ole riittävästi näyttöä, jotta voitaisiin osoittaa syy-yhteys alumiinialtistuksen ja lisääntyneen rintasyöpäriskin välillä. #JoinTheBotanicalDeoRevelation
 21. Aurelia
  Ravitseva mutta herkkä kuiva vartaloöljy, joka kiinteyttää ja kosteuttaa kuivaa ja hohdotonta ihoa tehokkaasti. Ylellinen nerolin, laventelin, ruusun ja mandariinin eteerinen öljysekoitus yhdistettynä ainutlaatuiseen antioksidanttipitoisiin bio-orgaanisiin kasviainesosiin elvyttää ihoa, rauhoittaa aisteja ja torjuu stressiä auttaen sinua uppoutumaan Mindfulness-hetkeen. Firm & Revitalise Dry Body Oil sisältää runsaasti arvokkailla öljyillä, jotka kohdentuvat kaikkiin tarpeisiin: Makadamia- ja kurkkuyrttiöljyt sisältävät runsaasti ihoa vahvistavia eteerisiä rasvahappoja. Mongongo-öljyssä on runsaasti E-vitamiinia ja hopeatungpuuöljy kosteuttaa ja korjaa. Kalahari on meidän kevyin öljymme, jonka lisääminen varmistaa tämän ihanan tuoksuisen öljyn vaivattomasti ja jäämiä jättämättömän imeytymisen ihoon.
 22. Aurelia
  Huolehdi ja tue pikkulasten herkkää ihoa näillä palkituilla Sleep Time -tuotteilla kylvyssä ja ennen nukkumaanmenoa. Top to Toe Wash -voiteen sulfaatiton koostumus puhdistaa ihoa hellävaraisesti. Se sisältää runsaasti pikkuisesi ihon luonnollista tasapainoa kunnioittavaa kookosöljyä, aloe veraa, kauranydintä ja kehäkukkaa. Top to Toe Cream sulaa vaivattomasti herkälle iholle samalla kun se ravitsee syvästi rohtopurasruoho-, sheavoi- ja mesiangervouutteilla, kun taas herkkä öljysekoitus auttaa rauhoittamaan ja rauhoittamaan pikkuistasi unenomaiseen yöuneen.
 23. Aurelia
  Uppoudu rauhallisuuteen syvästi rentouttavan Perfect Sleep Pillow Mistin unta syventävien eteeristen öljyjen, herkkien kukkavesien ja rauhoittavan ruusukvartsisekoituksen avulla, joka ohjaa sinut rauhalliseen yöuneen. Höyrytislattu neroli, laventeli, väinönputki ja kamomilla muodostavat tämän sekoituksen sydämen, joka lievittää stressiä, levottomuutta ja jännitystä, kun taas ruusukvartsikristallivesi rauhoittaa aistejasi ja tyynnyttelee ennen nukkumaanmenoa.

Tuotteet 1-24 / 74