21 tuote

 1. Grown Alchemist

  Tämä virkistävä käsienpesuaine puhdistaa kädet ilman kuivattavaa tunnetta, jättäen käsien ihon pehmeäksi ja puhtaaksi. Koostumuksen kosteuttava aloe hellii ihoa ja ylang ylangin, mandariinin ja setripuun huumaava tuoksusekoitus jättää iholle hienovaraisen tuoksuisen.

 2. Grown Alchemist

  Tämä rasvaton, täyteläinen voide auttaa ravitsemaan kuivia käsiä ja kynsinauhoja, jotka tarvitsevat ylimääräistä kosteutta. Koostumus sisältää arganöljyä, ruusunmarjaa ja patsuli- ja ruususekoitusta, joiden ansioista iholle jää hienostunut tuoksu.

 3. Grown Alchemist

  Tämä käsivoide kosteuttaa ja auttaa pehmentämään käsiä ja kynsinauhoja ilman rasvaista tunnetta. Sisältää kameliaa, viinirypäleensiementä, aloea ja vaniljaa, sekä appelsiininkuoren ja mandariiniöljyn sekoitusta.

 4. Grown Alchemist

  Hellävarainen käsienpesugeeli, joka sisältää ihoa pehmentäviä ja ravitsevia ainesosia. Kasvipohjaiset öljyt, kuten neroli, rosmariini ja mandariini kosteuttavat ihon PH-tasapainoa häiritsemättä. Ne ravitsevat, kiinteyttävät ja kosteuttavat ihoa kohottaen samalla mielialaa, lievittäen stressiä ja rauhoittaen koko kehoa.

 5. NCP

  Käsisaippua tuoksussa N.C.P. fragrance Facet 401, Lavender & Juniper. Hellävarainen käsisaippua sisältää kosteuttavaa glyseriiniä ja manteliöljyä. Pehmeä, täyteläinen koostumus puhdistaa käsiä miellyttävästi kuivattamatta ihoa.

 6. NCP

  Käsivoide tuoksussa N.C.P. Facet 401, Lavender & Juniper. Käsivoiteen sisältämä hyaluronihappo, E-vitamiini ja sheavoi kosteuttavat ja pehmentävät ihoa. Täyteläinen, ylellinen ja nopeasti imeytyvä koostumus.

 7. NCP

  Käsisaippua N.C.P. Olfactive Facet 201, Apple & Driftwood antamalla hedelmäisellä tuoksulla. Hellävarainen käsisaippua sisältää kosteuttavaa glyseriiniä ja manteliöljyä. Pehmeä, täyteläinen koostumus puhdistaa käsiä miellyttävästi kuivattamatta ihoa.

 8. NCP

  Käsivoide N.C.P. Olfactive Facet 201, Apple & Driftwood antamalla hedelmäisellä tuoksulla. Käsivoide kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa hyaluronihapolla, E-vitamiinilla ja sheavoilla. Täyteläinen, ylellinen ja nopeasti imeytyvä koostumus.

 9. Elemis

  Käsien ja vartalon kosteusvoide, jonka ylellinen koostumus jättää ihon silkinsileäksi.

 10. Elemis

  Käsien ja vartalon puhdistusaine, joka puhdistaa ihoa kuivattamatta sitä antaen kosteutetun, pehmeän ja raikkaan tunteen.

 11. REN

  REN Atlantic Kelp Hand Wash on energisoiva käsisaippua. Se sisältää mineraaleja ja eteerisiä öljyjä, jotka puhdistavat, kosteuttavat ja elvyttävät ihoa. 

 12. REN

  REN Atlantic Kelp Hand Lotion on energisoiva käsivoide. 

 13. Löwengrip

  Healthy Glow Hand Soap & Hand Balm Kit 

 14. NCP

  Mieto voidemainen käsisaippua, joka puhdistaa ihoa kuivattamatta.

 15. NCP

  Käsivoide, joka antaa käsillesi ihanan pehmeän ja sileän tunteen ilman tahmeutta.

 16. Lova Skin

  Tämä täyteläinen, öljyinen voide on helppo levittää ja jättää ihon vastustamattoman pehmeäksi ja kimmoisaksi. 

 17. Elemis
  Ravitsee, kosteuttaa, hoitaa
 18. Aurelia
  Tämä hieno, tieteellisesti kehittynyt käsivoide auttaa vähentämään pigmenttiläiskiä samalla kun se kosteuttaa ja ravitsee ihoa tuloksena heleämmät, pehmeämmät ja nuoremman näköiset kädet ja vahvemmat kynnet. Pigmenttiläiskät muodostuvat usein pitkäaikaisen uv-altistuksen seurauksena ja ne yleistyvät vanhetessamme. Aurelian haluttuun merinarsissiin perustuva pigmenttikompleksi pienentää pigmenttien kokoa ja voimakkuutta jopa 61 % vaalentaen tummia täpliä, jolloin kädet näyttävät heleämmiltä ja nuoremmilta. Punaleväuute suojaa halkeilevaa ihoa ja kassia senna jäljittelee hyaluronihappoa, joka tehostaa kosteutusta pitkäkestoisesti. Runsaasti välttämättömiä omegarasvahappoja sisältävät apinanleipäpuu ja makkarapuu ravitsevat ja kiinteyttävät ihoa. Vetiverin, ylang ylangin, laventelin ja patchoulin aromaattinen yhdistelmä varmistaa, että tämä käsivoide täydentää täydellisesti Aurelia Probiotic Skincare -tuotevalikoimaa. Kaikille ihotyypeille, myös herkille. Dermatologisesti testattu. Kaikki tuotteet noudattavat tiukasti Free from -lupaustamme
 19. Löwengrip
  Innovatiivinen kosteuttava käsivoide, joka imeytyy nopeasti. Sisältää pehmentävää mantelivoita, joka ravitsee käsiä ja kynsiä hellävaraisesti.
 20. Löwengrip
  Kosteuttava ja nopeasti imeytyvä käsivoide. Pehmentävä manteliöljy hoitaa käsiä ja kynsinauhoja.

21 tuote