Tuotteet 1-24 / 43

 1. bareMinerals

  Innovatiivinen puhdas blush + bronzer hybridi, joka yhdistää poskipunan antaman punan ja aurinkopuuterin antaman päivettyneen hehkun vain yhdellä pyyhkäisyllä. 

 2. bareMinerals
  Kiinteä, luonnollisen mattapintainen meikkivoidepuuteri, joka kestää hikeä ja kosteutta. Koostumus antaa 16 tunnin peittävyyden ja antaa ihon hengittää samalla tasoittaen ihonsävyä ja silottaen ihon rakennetta ajan myötä.  
 3. bareMinerals

  Puhdas, monikäyttöinen, sävytetty päivävoide, matkakoossa, jossa yhdistyy kosteuttavat ja ihoa hoitavat ominaisuudet ja luonnollisen heleä, kevyesti kerrostettava peittävyys suojakertoimella. 

 4. bareMinerals

  Aloituspakkaus, jossa on 4 mineraalimeikkituotetta sisältäen seerumin, primerin, mineraalimeikkipuuterin ja siveltimen.

 5. bareMinerals

  Mineraalipohjainen matta aurinkopuuteri antaa iholle kesäistä hehkua, häivyttää ihohuokosia ja luo asteittain luonnollisen päivetyksen.

 6. bareMinerals

  Mineraalipohjainen matta aurinkopuuteri antaa iholle kesäistä hehkua, häivyttää ihohuokosia ja luo asteittain luonnollisen päivetyksen.

 7. bareMinerals

  Ihoa parantava kevyt viimeistelypuuteri, joka kiinnittää ja pitää meikin paikallaan pidempään. Todistetusti vähentää ihohuokosten näkyvyyttä ajan myötä. Silottaa ihon rakennetta ja imee öljyä. 

 8. Grande Cosmetics

  Nestemäinen poskipuna, joka kohottaa & kosteuttaa ja antaa poskille sähäkän sävyn.

 9. Grande Cosmetics

  Nestemäinen korostustuote, jonka kohottavat ja kosteuttavat ominaisuudet antavat poskille luonnollista hehkua! 

 10. bareMinerals
  Mullistava pohjustusvoide luo silkkisen tasaisen pohjan mineraalimeikkivoiteelle ja pidentää meikin kestoa.
 11. The Ordinary

  Voidemainen peitevoide, joka on helposti levitettävissä antaen täyden peittävyyden ja sileän lopputuloksen. 

 12. bareMinerals

  All-Over Face Color Faux Tan -aurinkopuuteri antaa iholle lämmintä hehkua, joka näyttää luonnolliselta.

 13. Buxom
  Kaksisävyinen aurinkopuuteri kookostuoksulla.
 14. bareMinerals
  Glee antaa iholle heleyttä ja upeaa hehkua, joka näyttää luonnolliselta.
 15. bareMinerals
  Ihon rakennetta parantava nestemäinen mineraalimeikkivoide, joka sisältää alle puolet perinteisten meikkivoiteiden sisältämistä ainesosista. Kerrostettava keskitason peittävyys ja luonnollisen tasainen lopputulos.
 16. bareMinerals
  Mineraalipohjainen korostuspuuteri, joka antaa luonnollisen läpikuultavaa hehkua ja häivyttää ihohuokosia ja ihon pikkuvirheitä.
 17. bareMinerals
  Puhdas vesipohjainen meikkivoidepuikko, jossa yhdistyvät kosteuttavat ominaisuudet, luonnollisen heleä keskitason peittävyys ja SPF-suoja.
 18. bareMinerals

  Ensimmäinen puhdas vegaaninen nestemäinen mineraalipeitevoide, jonka valmistuksessa on käytetty minimaalinen määrä ainesosia. Parantaa todistetusti ihon rakennetta, häivyttää tummia silmänalusia ja vähentää välittömästi näkyviä juonteita/ryppyjä.

 19. bareMinerals
  Erittäin pitkään kestävä, täysin peittävä matta meikkivoide. Kerrostettava ja hengittävä meikkipohja vähentää kiiltoa ja supistaa näkyviä ihohuokosia.
 20. bareMinerals
  Palkittu puhdas puuterimainen mineraalimeikkipohja, joka parantaa ihon rakennetta. Kevyt, kerrostettava peittävyys ja luonnollisen heleä lopputulos.
 21. bareMinerals
  Alkuperäinen puhdas puuterimainen mineraalimeikkipohja, joka parantaa ihon rakennetta. Kevyt, kerrostettava peittävyys ja matta lopputulos.
 22. bareMinerals
  Puhdas monitoiminen sävytetty kasvovoide, jossa yhdistyvät kosteuttavat ominaisuudet, luonnollisen heleä kerrostettava peittävyys ja SPF-suoja.
 23. bareMinerals
  Kevyt nestemäinen meikkivoide, joka parantaa ihon rakennetta. Täysin peittävä, 24 tuntia kestävä matta lopputulos.
 24. The Ordinary
  Kevyt nestemäinen meikkivoide, jonka ainutlaatuinen pigmentinlevitysjärjestelmä antaa keskipeittävän lopputuloksen. SPF 15

Tuotteet 1-24 / 43