12 tuote

 1. bareMinerals
  Kiinteä, luonnollisen mattapintainen meikkivoidepuuteri, joka kestää hikeä ja kosteutta. Koostumus antaa 16 tunnin peittävyyden ja antaa ihon hengittää samalla tasoittaen ihonsävyä ja silottaen ihon rakennetta ajan myötä.  
 2. bareMinerals

  Puhdas, monikäyttöinen, sävytetty päivävoide, matkakoossa, jossa yhdistyy kosteuttavat ja ihoa hoitavat ominaisuudet ja luonnollisen heleä, kevyesti kerrostettava peittävyys suojakertoimella. 

 3. bareMinerals
  Ihon rakennetta parantava nestemäinen mineraalimeikkivoide, joka sisältää alle puolet perinteisten meikkivoiteiden sisältämistä ainesosista. Kerrostettava keskitason peittävyys ja luonnollisen tasainen lopputulos.
 4. bareMinerals
  Puhdas vesipohjainen meikkivoidepuikko, jossa yhdistyvät kosteuttavat ominaisuudet, luonnollisen heleä keskitason peittävyys ja SPF-suoja.
 5. bareMinerals
  Erittäin pitkään kestävä, täysin peittävä matta meikkivoide. Kerrostettava ja hengittävä meikkipohja vähentää kiiltoa ja supistaa näkyviä ihohuokosia.
 6. bareMinerals
  Palkittu puhdas puuterimainen mineraalimeikkipohja, joka parantaa ihon rakennetta. Kevyt, kerrostettava peittävyys ja luonnollisen heleä lopputulos.
 7. bareMinerals
  Alkuperäinen puhdas puuterimainen mineraalimeikkipohja, joka parantaa ihon rakennetta. Kevyt, kerrostettava peittävyys ja matta lopputulos.
 8. bareMinerals
  Puhdas monitoiminen sävytetty kasvovoide, jossa yhdistyvät kosteuttavat ominaisuudet, luonnollisen heleä kerrostettava peittävyys ja SPF-suoja.
 9. bareMinerals
  Kevyt nestemäinen meikkivoide, joka parantaa ihon rakennetta. Täysin peittävä, 24 tuntia kestävä matta lopputulos.
 10. The Ordinary
  Kevyt nestemäinen meikkivoide, jonka ainutlaatuinen pigmentinlevitysjärjestelmä antaa keskipeittävän lopputuloksen. SPF 15
 11. The Ordinary
  Nestemäinen meikkivoide, jonka ainutlaatuinen pigmentinlevitysjärjestelmä antaa peittävän lopputuloksen. SPF 15.
 12. bareMinerals
  Höyhenenkevyt talkiton irtopuuteri, joka häivyttää ihohuokoset ja juonteet, kiinnittää meikin ja antaa tasaisen silkinpehmeän tuloksen.

12 tuote