13 tuote

 1. Grande Cosmetics

  Lash Luggage setti sisältää kaiken tarvitsemasi ripsillesi: GrandeLASH-MD ripsiseerumi ja matkakokoiset GrandeREPAIR Leave-in Lash Conditioner, GrandeMASCARA (Regular & Waterproof) & GrandeDRAMA Mascara

  Arvo: 89 EUR

 2. Grande Cosmetics

  Tämä upea ripsiväri antaa ripsille pituutta ja volyymia ilman, että se murenee tai paakkuuntuu. Gran-deFANATIC ravitsee avainainesosalla WidelashTM, biotiinipeptidi, joka auttaa kiinnittämään ne 1-2 ripseä, jotka luonnollisesti putoavat joka päivä.

 3. Grande Cosmetics

  Ripsiväri ja ravitseva ripsihoito yhdessä! Tämä ainutlaatuinen ripsiväri antaa volyymia ja pituutta samalla kun sen sisältämät peptidit, pantenoli ja luonnolliset vahat ravitsevat ripsiä. Nämä tärkeät ainesosat hoitavat ripsiä ja tekevät niistä ajan myötä terveemmät ja kauniimmat.

 4. bareMinerals
  Tuuhettava ripsiväri luotu appelsiininkuoren kuiduista, jotka antavat välittömän ja maksimaalisen volyymin. Valmistettu vahvistavista ainesosista, jotka tekevät ripsistä huomattavasti täyteläisemmät ajan myötä.
 5. Grande Cosmetics

  Vedenkestävä versio myydyimmästä GrandeMASCARA -ripsiväristä! GrandeWATERPROOF Mascara -ripsivärin kosteuttava koostumus sisältää ravitsevia ainesosia, kuten myristoyylipentapeptidi-17:a ja E-vitamiinia.

 6. Grande Cosmetics

   Vallankumouksellinen ripsiä vahvistava seerumi, joka aikaansaa pidemmän ja tuuheamman näköiset ripset.

 7. Grande Cosmetics

  tuuheat ripset! Mullistava ripsiseerumi, joka tekee ripsistä pidemmät ja tuuheammat.

 8. Buxom
  Intensiivisesti tuuheuttava, kerrostettava maskara, jonka innovatiivinen X-muotoinen harja antaa ripsiin ekstratuuheutta, ekstrakohotusta ja ekstrapituutta jokaisella vedolla.
 9. Grande Cosmetics
  Tämän ripsivärin kerrostettava koostumus kohottaa, pidentää ja paksuntaa ripsiä välittömästi. Risiiniöljy on tutkitusti tehokas ainesosa. Se tunnetaan monen suosimana kotihoitona, joka tekee ripsistä terveet ja tuuheat.
 10. bareMinerals

  Puhdas vegaaninen ripsiväri, jonka sisältämä kasvipohjainen seerumi tekee ripsistä näkyvästi pidemmät ja paksummat – välittömästi ja ajan myötä.

 11. bareMinerals
  Näyttävää volyymia antava kerrostettava ripsiväri, joka sisältää ripsiä ravitsevia mineraaleja.
 12. Grande Cosmetics
  GrandePRIMER sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän minikuituja ja peptidejä, jotka tuuheuttavat ja hoitavat ripsiä ja valmistelevat ne ripsiväriä varten.

13 tuote