Tuotteet 1-24 / 29

 1. bareMinerals

  Pakkaus sisältää kolme sivellintä, jotka ovat pakattu ympäristöystävälliseen, kierrätetyistä muovipulloista valmistettuun meikkipussiin.

 2. bareMinerals

  Vegaaninen, synteettinen kaksipäinen sivellin.

 3. bareMinerals

  Vegaaninen, synteettinen kaksipäinen sivellin.

 4. Browgame Cosmetics
  Tämä 2-in-1-harja sopii täydellisesti kulmakarvojen harjaamiseen ja ripsien kampaamiseen. Joustavat synteettiset harjakset sukivat kulmakarvat siististi paikoilleen ja tekevät kulmista tuuheamman näköiset.
 5. Browgame Cosmetics
  Tämän viistopäisen kulmasiveltimen korkealaatuisten synteettisten harjasten avulla täytät kulmat tarkasti ja muotoilet reunat siististi.
 6. Browgame Cosmetics
  Tämä 2-in-1-harja sopii täydellisesti kulmakarvojen harjaamiseen ja ripsien kampaamiseen. Joustavat synteettiset harjakset sukivat kulmakarvat siististi paikoilleen ja tekevät kulmista tuuheamman näköiset.
 7. Browgame Cosmetics
  Kaksipäinen kulmasivellin-kulmaharja, jolla luot helposti täydellisen muotoiset kulmat. Viistopäisen siveltimen jäykkien harjasten avulla täytät kulmat tarkasti ja muotoilet reunat siististi.
 8. bareMinerals
  Kaksipuolinen silikoni- ja sieniapplikaattori meikkipohjan levittämiseen ja häivyttämiseen.
 9. bareMinerals
  Suippeneva vegaaninen korostusvärisivellin, joka antaa pehmeän luonnollisen tuloksen.
 10. bareMinerals
  Tämä hypoallergeeninen synteettinen meikkisivellin jäljittelee sormenpäitä meikkivoiteen levityksessä. Suunniteltu erityisesti barePro Performance Wear Liquid Foundationin levitykseen.
 11. bareMinerals
  Tämä sisäänvedettävä meikkisivellin on suunniteltu barePro Performance Wear Pressed Powder Foundationin levitykseen. Siveltimellä saat täydellisen peittävyyden ja kauniin tasaisen lopputuloksen.
 12. bareMinerals
  Kaksipuolinen meikkisivellin, jonka synteettiset harjakset sopivat täydellisesti poskipunan levitykseen ja luonnolliseen contouringiin.
 13. bareMinerals
  Poskipunasivellin, jonka synteettiset harjakset sopivat täydellisesti poskipunien, aurinkopuuterien ja muiden meikkien tasaiseen levitykseen.
 14. bareMinerals
  Sopii kaikkien bareMinerals-meikkivoiteiden ja -peitevoiteiden levitykseen.
 15. bareMinerals
  Tällä ylellisen pehmeällä siveltimellä meikin levittäminen sujuu kuin leikki, ja lopputulos on täydellinen – joka kerta.
 16. bareMinerals
  Erittäin pehmeä Supreme Finisher Makeup Brush tuntuu kuin sametilta ihoasi vasten. Sopii täydellisesti viimeistelypuuterien, korostusvärien ja aurinkopuuterien levitykseen.
 17. bareMinerals
  Tämä synteettinen meikkisivellin antaa tasaisen ja tarkan peittävyyden nopeasti. Suunniteltu Original ja Matte Loose Powder Foundation -meikkipohjien levitykseen.
 18. bareMinerals
  Peitä ihon pikkuvirheet täydellisesti tällä silkkisellä synteettisellä meikkisiveltimellä, joka on suunniteltu pohjustusvoiteen levitykseen.
 19. bareMinerals
  Tämän meikkisiveltimen aktiivihiilellä kyllästetyt, antibakteeriset harjakset suojaavat ihoa epäpuhtauksilta.
 20. bareMinerals
  Tämä synteettinen kaksoiskuitusivellin antaa kauniin tasaisen lopputuloksen. Sivellin on erityisesti suunniteltu Complexion Rescue® Tinted Moisturizer -sävyvoiteen levitykseen.
 21. bareMinerals
  Pehmeä synteettinen meikkisivellin, jonka viisto harjaspää levittää meikkivoiteen täydellisesti käden käänteessä.
 22. bareMinerals
  Käytä Original- ja Matte-meikkipuuterien, poskipunien, aurinkopuutereiden ja viimeistelypuutereiden levitykseen.
 23. bareMinerals
  Meikkisivellin meikkivoiteille, poskipunalle ja mineral veil -puutereille.
 24. bareMinerals
  Tämä kaksipäinen kulmasivellin on ainoa tarvitsemasi työkalu kulmien ammattimaiseen muotoiluun ja värjäämiseen.

Tuotteet 1-24 / 29