16 tuote

  1. bareMinerals

    Poskipunasivellin, jonka synteettiset harjakset sopivat täydellisesti poskipunien, aurinkopuuterien ja muiden meikkien tasaiseen levitykseen.

  2. bareMinerals
    Peitä ihon pikkuvirheet täydellisesti tällä silkkisellä synteettisellä meikkisiveltimellä, joka on suunniteltu pohjustusvoiteen levitykseen.

  3. bareMinerals

    Käytä Original- ja Matte-meikkipuuterien, poskipunien, aurinkopuutereiden ja viimeistelypuutereiden levitykseen.

  4. bareMinerals

    Vegaaninen, synteettinen kaksipäinen sivellin.

  5. bareMinerals

    Vegaaninen, synteettinen kaksipäinen sivellin.

  6. Browgame Cosmetics
    Tämä 2-in-1-harja sopii täydellisesti kulmakarvojen harjaamiseen ja ripsien kampaamiseen. Joustavat synteettiset harjakset sukivat kulmakarvat siististi paikoilleen ja tekevät kulmista tuuheamman näköiset.
  7. Browgame Cosmetics
    Kaksipäinen kulmasivellin-kulmaharja, jolla luot helposti täydellisen muotoiset kulmat. Viistopäisen siveltimen jäykkien harjasten avulla täytät kulmat tarkasti ja muotoilet reunat siististi.
  8. bareMinerals
    Kaksipuolinen silikoni- ja sieniapplikaattori meikkipohjan levittämiseen ja häivyttämiseen.
  9. bareMinerals
    Suippeneva vegaaninen korostusvärisivellin, joka antaa pehmeän luonnollisen tuloksen.
  10. bareMinerals
    Tämä hypoallergeeninen synteettinen meikkisivellin jäljittelee sormenpäitä meikkivoiteen levityksessä. Suunniteltu erityisesti barePro Performance Wear Liquid Foundationin levitykseen.
  11. bareMinerals
    Tämä sisäänvedettävä meikkisivellin on suunniteltu barePro Performance Wear Pressed Powder Foundationin levitykseen. Siveltimellä saat täydellisen peittävyyden ja kauniin tasaisen lopputuloksen.
  12. bareMinerals
    Tällä ylellisen pehmeällä siveltimellä meikin levittäminen sujuu kuin leikki, ja lopputulos on täydellinen – joka kerta.
  13. bareMinerals
    Erittäin pehmeä Supreme Finisher Makeup Brush tuntuu kuin sametilta ihoasi vasten. Sopii täydellisesti viimeistelypuuterien, korostusvärien ja aurinkopuuterien levitykseen.
  14. bareMinerals
    Tämä synteettinen meikkisivellin antaa tasaisen ja tarkan peittävyyden nopeasti. Suunniteltu Original ja Matte Loose Powder Foundation -meikkipohjien levitykseen.
  15. bareMinerals
    Tämä synteettinen kaksoiskuitusivellin antaa kauniin tasaisen lopputuloksen. Sivellin on erityisesti suunniteltu Complexion Rescue® Tinted Moisturizer -sävyvoiteen levitykseen.
  16. bareMinerals
    Monikäyttöinen luomisivellin, joka sopii täydellisesti pohjustusvoiteiden, luomivärien ja peitevoiteiden levitykseen.

16 tuote