Löwengrip
Prodnr.
42652

Final Touch – Smoothing Balm

Final Touch - Smoothing Balm on pehmentävä ja kiiltoa antava muotoiluvoide.

Ohjevähittäishinta
20,00 €
Varastossa

Kuvaus

Final Touch - Smoothing Balm on pehmentävä ja kiiltoa antava muotoiluvoide, joka rauhoittaa pörröisyyttä ja antaa hiuksille täydellisen kiillotetun lopputuloksen. Hiukset saavat höyhenen kevyen pidon ja tarkkuuden, joka kestää koko päivän. Käytä tuotetta viimeisenä tai ainoana askeleena rutiinissasi tai aina, kun haluat viedä hiustyylisi uudelle tasolle. Anna Final Touch – Smoothing Balm viimeistellä tyylisi! Levitä höyhenen kevyt koostumus kuiviin hiuksiin ja hiero niiden päätyihin. Tuloksena on välittömästi pehmeämmät hiukset, joissa on luonnollisesti kiiltävä pinta ja kevyt pito, joka pitää hiukset koossa koko päivän.

Tuote on rikastettu useilla kosteuttavilla ainesosilla, jotka hoitavat hiuksia muotoilun aikana. Pehmentävä risiini- ja omenaöljypitoisuus lisäävät terveellistä kiiltoa ja silkkisen lopputuloksen. Antioksidanttinen kameliaöljy edistää rauhoittavia ja pehmentäviä ominaisuuksia. Abessiinialaisen öljyn sisältö edistää tuotteen ultrakevyttä koostumusta, joka tekee hiuksista välittömästi pehmeämmät ja kiiltävämmät. Hienostunut jasmiinin ja santelipuun tuoksu.

Ohjeet

Levitä tuotetta kuiviin hiuksiin ja hiero hiuksiin, kunnes haluttu tulos on saavutettu. Säädä tuotteen määrä hiustesi mukaan. Ohuille hiuksille riittää pienemmän määrän levittäminen, kun taas paksummat hiukset vaativat enemmän tuotetta. Sopii kaikille hiustyypeille ja pituuksille.

Yksityiskohdat

Tuote nr.
42652
Varasto
6656
Koko
100 ml
Käynnistäminen
1.4.2024
GTIN
7350073863815

Ainekset

Aqua/Water, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Propylene Glycol, Crambe Abyssinica Seed Oil, Pyrus Malus (Apple) Seed Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Dimethiconol, Triethanolamine, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance

Lataa valokuvia

Lataa valitut tai kaikki

jpg