BASECAMP FOUNDATION

Dermacare on CSR-ohjelmamme nimi, jonka kautta pyrimme saamaan aikaan muutosta. Yksi yhteistyömme on Basecamp Foundation -järjestön kanssa, jossa tuemme eri hankkeita Masai Marassa, Keniassa. Basecamp-säätiön perusti Sven Wilhelmsen vuonna 1998. Se on voittoa tavoittelematon säätiö, joka pyrkii parantamaan ihmisten, villieläinten ja ympäristön olosuhteita ekomatkailun avulla. Aputoiminnassaan he keskittyvät luonnon, ympäristön ja villieläinten suojelemiseen, paikallisten kulttuurien, perinteiden ja käsitöiden säilyttämiseen, koulutukseen, työhön ja terveyteen. Olemme erittäin kiintyneitä hankkeeseen ja seuraamme alueen kehitystä suurella mielenkiinnolla.

Look Good Feel Better

Look good…Feel Better on humanitaarinen ohjelma, joka aloitettiin Yhdysvalloissa vuonna 1989 ja on nyt saatavilla noin 20 maassa ympäri maailmaa. Ruotsissa ohjelma alkoi keväällä 2003 ja sen takana on The Swedish Cosmetics, Toleitries and Detergents Association -yhdistys ja johtavia kosmetiikkayrityksiä. Yhdistyksen ja näiden yritysten ansiosta Look Good…Feel Better -apuohjelma voi tarjota syöpää sairastaville ja hoitoa saaville naisille ilmaisia ihonhoito- ja meikkikursseja. He saavat opastusta ja neuvoja ammattilaisilta syöpähoitojen aikana mahdollisesti nousseista huolenaiheista ulkonäköön liittyen.

Kurssin aikana käytetään laajaa valikoimaa ihonhoito- ja meikkituotteita, joista kaksi tuotemerkkiämme, bareMinerals ja Avène, osallistuvat sponsoroimalla tuotteita.

www.lookgoodfeelbetter.se