Löwengrip
Prodnr.
42653

Define My Hair – Texturizing Cream 

Define My Hair – Texturizing Cream on teksturoiva ja volyymia lisäävä muotoiluvoide. Mattapintainen viimeistely ja keskivahva pito.

Ohjevähittäishinta
20,00 €
Varastossa

Kuvaus

Define My Hair – Texturizing Cream on teksturoiva ja volyymia lisäävä muotoiluvoide, jossa on mattapintainen viimeistely ja keskivahva pito, joka kestää koko päivän. Täydellinen tuote leikkisän ja viileän lookin luomiseen määritellyllä, mattapintaisella ja teksturoidulla viimeistelyllä. Helppokäyttöinen ja nopeasti imeytyvä koostumus helpottaa muotoilua ja tekee siitä helppoa luoda juuri haluamasi kampauksen jokaisella käyttökerralla.

Define My Hair – Texturizing Cream sopii sinulle, joka etsit tyylikästä mutta rentoa hiustyyliä. Lyhyille hiuksille: levitä juurille saadaksesi lisää leikkisää ja sotkuista ilmettä. Tuotetta voidaan levittää myös päätyihin, jotta se lisää tekstuuria ja pitoa ilman painoa. Hiusten pituudesta riippumatta tämä muotoiluvoide antaa mattapintaisen ja teksturoidun lopputuloksen tuntematta kuivuutta. Mausteisen setrin raikas ja androgyyni tuoksu inkivääriä, kardemummaa ja muskottipähkinää sisältävällä tuoksulla, sopii kaikkiin tilanteisiin.
Define My Hair – Texturizing Cream on rikastettu volyymipitoisella B5-vitamiinilla ja muotoilupolymeerillä, joka lisää kiinteyttä rasittamatta hiuksia. Risiiniöljy pehmentää ja hoitaa.

Ohjeet

Levitä tuotetta kuiviin hiuksiin. Sopii kaikille hiustyypeille ja pituuksille ja sopii erityisen hyvin lyhyiden kampausten muotoiluun. Säädä tuotteen määrä hiustesi mukaan. Ohuille hiuksille riittää pienempi määrä, kun taas paksummat hiukset tarvitsevat enemmän tuotetta.

Yksityiskohdat

Tuote nr.
42653
Varasto
3930
Koko
100 ml
Käynnistäminen
1.4.2024
GTIN
7350073863808

Ainekset

Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, VP/VA Copolymer, Cera Microcristallina/Microcrystalline Wax, Acrylates Crosspolymer-3, Ceteareth-20, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Panthenol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Propylene Glycol, Propanediol, Quaternium-95, Laurtrimonium Chloride, Stearyl Stearate, Citric Acid, Stearic Acid, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Triethanolamine, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance.

Lataa valokuvia

Lataa valitut tai kaikki

jpg