BY TERRY
Prodnr.
461114

Tea to Tan Face & Body Matte Finish

Kosteuttava ja ruskettava ihonhoitosuihke luonnollisella mattapintaisella viimeistelyllä.

Ohjevähittäishinta
72,00 €
  • Uusi
Varastossa

Kuvaus

10 vuotta tuotteen luomisen jälkeen BY TERRY uudistaa ikonisen Tea to Tan Face & Body -suihkeensa. Tämä kosteuttava ihonhoitosuihke on uudistettu täysin uudella koostumuksella ja uudella pakkauksella. Se on ainutlaatuinen sekoitus ihonhoitoa ja täydellistä itseruskettavaa luomaan suojaavan kosteutuksen ja luonnollisen aurinkoisen hehkun. Sen vesipohjainen koostumus antaa iholle pitkäkestoisen sävyn luomatta peittävää pintaa.

Huolellisesti suunniteltu koostumus, jossa on 97 % luonnollisesti valmistettuja ainesosia ja on rikastettu suojaavalla mustalla teellä ja tasoittavalla punaisella teeyhdisteellä sekä aktiivisen kirsikan bioyhdisteen elvyttävällä vaikutuksella, kosteuttaa ja ruskettaa jopa 24 tunnin ajan ja lisää ihon kosteuspitoisuutta ensimmäisestä levityskerrasta lähtien.


Kevyt, raikas koostumus kuivuu nopeasti iholle ja antaa helpon, tasaisen levityksen luomatta peittävää pintaa tai värjäämistä. Lumoava tuoksu vahvistaa aistien kokemusta jokaisella käyttökerralla ja vie sinut kuin ihanalle matkalle.

Sopii kaikille ihotyypeille ja ihonsävyille.

AINUTLAATUINEN TEKNOLOGIA

Rikastettu 97 % luonnollisilla ainesosilla, tämä puhdas ja vegaaninen koostumus on kehitetty:

• Bioaktiivinen kirsikkauute: täynnä vitamiineja ja ravintoaineita, elvyttää väsynyttä ihoa ja palauttaa sen luonnollisen hehkun.

• Musta tee -yhdiste: antioksidanttiset ominaisuudet suojaavat ihoa ulkoisilta tekijöiltä ja edistävät nuorekasta ihoa.

• Punainen tee -yhdiste: tasoittavat ja uudistavat ominaisuudet tekevät ihosta raikkaan ja elinvoimaisen.

• Mattapintainen: Sen raikas ja kevyt koostumus antaa iholle luonnollisen mattapinnan ja auringon päivitetyn värin ilman peittävää pintaa.

Sen helppokäyttöinen koostumus sävyttää ihon ilman itseruskettavaa ja on helppo poistaa vedellä. Saavuta luonnollinen, mattapintainen tulos, joka korostaa ihosi luonnollista kauneutta samalla antaen hienovaraisen auringon suutelemanhehkun. Hydra-Bronze Skincare Mist sulautuu ihosi kanssa ja antaa virkistävän raikkauden tunteen.

Ohjeet

Kevyen auringon ruskettamaa vaikutusta varten:

Pyöritä suurta, höyhenenkevyttä sivellintä Tea to Tan Sun Powder -puuterissa, kuten TOOL-EXPERT Dual-Ended Brush tai TOOL-EXPERT Retractable Kabuki-sivellintä. Levitä kasvoille "3-muotoisessa" liikkeessä, eli pitkin hiusrajaa, poskipäitä ja leuankärkeen. Sekoita tasaisesti ja yhtenäisesti pyyhkäisevin liikkein saavuttaaksesi virheettömän väriharmonian.

Intensiivisempää auringon ruskettamaa vaikutusta varten:

Levitä Tea to Tan -suihketta iholle aurinkosuojaprimerina TOOL EXPERT Face & Body Brush -siveltimellä. Sen jälkeen levitä Tea to Tan Sun Powder "3-muotoisessa" liikkeessä, eli pitkin hiusrajaa, poskipäitä ja leuankärkeen. Sekoita tasaisesti ja yhtenäisesti pyyhkäisevin liikkein saavuttaaksesi virheettömän väriharmonian. Intensiivisemmän sävyn saamiseksi toista prosessi ja keskity kasvojen korkeimpiin kohtiin, kuten hiusrajaan, poskipäihin ja nenään.

Yksityiskohdat

Tuote nr.
461114
Varasto
1315
Koko
100 ml
Käynnistäminen
31.3.2024
GTIN
3700076461114

Ainekset

AQUA / WATER / EAU, PRUNUS CERASUS (BITTER CHERRY) FRUIT WATER, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, GLUCONOLACTONE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, SODIUM BENZOATE, PARFUM / FRAGRANCE, SODIUM HYDROXIDE, POLYGLYCERYL-3 COCOATE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, DECYL GLUCOSIDE, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CI 19140 / YELLOW 5, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, ASPALATHUS LINEARIS LEAF EXTRACT, CI 14700 / RED 4, CITRIC ACID, CI 17200 / RED 33, LIMONENE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CALCIUM GLUCONATE, CI 42090 / BLUE 1, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, TROMETHAMINE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, EUGENOL, POTASSIUM SORBATE. (T3904D1)

Lataa valokuvia

Lataa valitut tai kaikki

jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg