Löwengrip
Prodnr.
51902

Good To Go - Dry Shampoo (Floral Art)

Taiteilija Clara Hallencreutzin suunnittelema ja tuoksun kehittämä ainutlaatuinen rajoitettu erä!

Ohjevähittäishinta
17,50 €
Varastossa

Kuvaus

Taiteilija Clara Hallencreutzin suunnittelema ja tuoksun kehittämä ainutlaatuinen rajoitettu erä! Nyt Löwengripin myydyin kuivashampoo on saatavilla ainutlaatuisena rajoitettuna eränä: varmista että saat oman Good To Go – Dry Shampoo x Clara Hallencreutz Floral Art. Tuotteen tuoksu ja muotoilu ovat kunnianosoitus Ruotsin kesälle, jossa taiteilija Clara Hallencreutz on saanut inspiraationsa kukoistavasta kesäniitystä. Erityisesti suunniteltu pullo on koristeltu unenomaisilla kukilla ja on tervetullut näkymään kylpyhuoneessa! Floral Art tuoksu, jossa on valkoisia kukkia, jasmiinia ja verbenaa, tuo mieleen aurinkoisen kesäpäivän.

Virkistävä kuivashampoo imee välittömästi ylimääräisen öljyn ja antaa raikkaan tunteen shampoopesujen välillä. Tuote lisää maksimaalista volyymia, pitoa ja tekstuuria, mikä helpottaa muotoilua. Rasvaa imevä tärkkelys edistää virkistävää vaikutusta, kun taas B5-provitamiinilla on pehmentävä ja hoitava vaikutus. Kosteutta sitova hydrolysoitu soijaproteiinipitoisuus lisää rakennetta ja kiiltoa. Sopii kaikille hiusväreille. Ravista hyvin ennen käyttöä.

Ohjeet

Pidä suutinta noin 30 cm:n päässä hiuksista ja suihkuta hiusten tyveen. Harjaa hiukset tai muotoile hiukset käsin.

Yksityiskohdat

Tuote nr.
51902
Varasto
3845
Koko
250 ml
Käynnistäminen
1.4.2024
GTIN
7350073863853

Ainekset

Butane, Alcohol Denat., Isobutane, Propane, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Solanum Tuberosum Starch, Silica, Parfum, Triethyl Citrate, Aqua, Panthenol, Hydrolyzed Soy Protein, Citric Acid, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Geraniol, Linalool, Citronellol, Citral.

Lataa valokuvia

Lataa valitut tai kaikki

jpg
jpg
jpg
jpg