The Inkey List
Prodnr.
820326

Inkey Glycolic Acid Exfoliating Scalp Scrub 150ml

10 minuutissa terveempi päänahka! Tämä hoito edistää tervettä hiusten kasvua ja parantaa juuria ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen.
Ohjevähittäishinta
17,50 €
Varastossa

Kuvaus

10 minuutissa terveempi päänahka! Tämä hoito edistää tervettä hiusten kasvua ja parantaa juuria ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen.
Hellävarainen kuorinta sisältää sekä kemiallisia että fysikaalisia kuorinta-aineita, jotka auttavat poistamaan tuotejäämät ja kuolleet ihosolut ja tekevät hiuksista terveen näköiset. Tämä ainutlaatuinen koostumus auttaa myös suojaamaan ja tasapainottamaan päänahan mikrobiomia ja pitää karvatupet puhtaina.
Tukkeutuminen voi häiritä karvatuppien tervettä toimintaa ja tukkeutumien poistaminen edistää normaalia kasvua ja nostaa juuria ylöspäin.

Ohjeet

Käytä Glycolic Acid Exfoliating Scalp Scrubia ennen shampoopesua märkiin tai kuiviin hiuksiin.
Ravista pulloa ennen käyttöä.
Levitä suuttimella suoraan päänahkaan ja hiero sormenpäillä.
Levitä riittävästi koko päänahkaan.
Anna vaikuttaa 10 minuuttia ja pese hiukset sitten normaalisti.
Käytä 1–2 kertaa viikossa.

Yksityiskohdat

Tuote nr.
820326
Varasto
3717
Koko
150 ml
Käynnistäminen
31.1.2023
GTIN
5060879820326

Ainekset

Water (Aqua/Eau), Glycolic Acid, Propanediol, Hydrogenated Castor Oil, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Betaine, Glycerin, Sodium Hydroxide, Polyquaternium-10, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Citronellyl Methylcrotonate, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Dehydroacetic Acid, Mannitol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Benzoate, Tetraselmis Suecica Extract, Lactic Acid, Potassium Benzoate.

Lataa valokuvia

Lataa valitut tai kaikki

jpg