The Inkey List
Prodnr.
820661

Inkey Q10 Serum 30ml

Vahva antioksidantti Q10 työskentelee ihon uloimmilla kerroksilla ja se auttaa suojaamaan ihoa ympäristön stressiltä ja samalla kosteuttaa ja häivyttää ikääntymisen merkkejä.
Ohjevähittäishinta
11,50 €
Varastossa

Kuvaus

Tämä antioksidantti suojaa ihoasi, kosteuttaa sitä ja häivyttää ikääntymisen merkkejä.
Vahva antioksidantti Q10 työskentelee ihon uloimmilla kerroksilla ja auttaa suojaamaan ihoa ympäristön stressiltä. Tämä kevyt, kosteuttava seerumi sisältää myös Syn®-Tacks dual peptidejä ja skvalaania, joten se auttaa myös häivyttämään hienoja juonteita ja ryppyjä. Suositellaan kaikille ihotyypeille.

Ohjeet

Hiero puhdistetulle iholle hyaluronihappoa sisältävän tuotteen ja kasvoveden jälkeen herneenkokoinen määrä hellästi kasvoille ja kaulalle. Jos käytät lisäksi muita seerumeita, voit käyttää niitä missä tahansa järjestyksessä.

Yksityiskohdat

Tuote nr.
820661
Varasto
3282
Koko
30 ml
Käynnistäminen
31.1.2023
GTIN
5060879820661

Ainekset

Water (Aqua / Eau), Butylene Glycol, Propanediol, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Phenoxyethanol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Caprylyl Glycol, Squalane, Phospholipids, Lecithin, Glycine Soja (Soybean) Oil, Carbomer, Polysorbate 60, Tocopheryl Acetate, Ubiquinone, Sodium Phytate, Glycolipids, Sorbitan Isostearate, Sodium Hydroxide, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Hyaluronic Acid, Tocopherol, Palmitoyl Dipeptide-5 Diaminobutyroyl Hydroxythreonine, Palmitoyl Dipeptide-5 Diaminohydroxybutyrate

Lataa valokuvia

Lataa valitut tai kaikki

png