The Inkey List
Prodnr.
824058

Inkey Retinol 1% Serum 30ml

Auttaa itsepäisiin arpiin ja ryppyihin ja tekee ihosta tasaisemman värisen ja sileämmän.

Ohjevähittäishinta
28,50 €
Varastossa

Kuvaus

Ainutlaatuinen seerumi on kehitetty yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa vähentämään epätasaisuuksia, häivyttämään aknearpia ja aknen aiheuttamia kuoppia ja silottamaan ryppyjä. Nopeasti imeytyvä koostumus vähentää ärsytystä ja kuivuutta.

Ohjeet

Levitä herneenkokoinen määrä puhdistetuille kasvoille ja kaulalle vain iltaisin. Kun käytät Retinolia, suosittelemme aurinkosuojan käyttöä aamuisin.
Ihotautilääkärimme suosittelevat aina testaamaan tuotteen sopivuuden pienellä alueella ennen ensimmäistä käyttökertaa. Retinoliin on tärkeää totuttautua ja siksi suosittelemme tämän tuotteen käyttöä 5–7 päivän välein ja asteittain lisäämään käyttöväliä 2–3 päivään. Jos ärsytystä ilmenee, vähennä käyttöä.
Emme suosittele tuotteen käyttöä muiden bentoyyliperoksidia, BHA:ta tai AHAa sisältävien tuotteiden kanssa.

Yksityiskohdat

Tuote nr.
824058
Varasto
2563
Koko
30 ml
Käynnistäminen
14.2.2023
GTIN
5060879824058

Ainekset

Aqua (Water), Glycerin, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Squalane, Retinol, Phenoxyethanol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Benzyl Alcohol, Phospholipids, Tocopherol, Polyacrylate Crosspolymer-6, Glycine Soja (Soybean) Oil, Ethylhexylglycerin, Glycolipids, Dehydroacetic Acid, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Glycine Soja (Soybean) Sterols, t-Butyl Alcohol.

Lataa valokuvia

Lataa valitut tai kaikki

png