Lova Skin
Prodnr.
FR-500-IFP-SCAND

Instant Foot Peeling Refill Bottle 500 ml

Ammattimainen jalkahoito, joka poistaa välittömästi kuivaa ja kovaa ihoa jaloista ja antaa näkyviä tuloksia alle 2 minuutissa.
Ohjevähittäishinta
0,00 €
Varastossa

Kuvaus

Instant Foot Peeling on ammattimainen jalkahoito, joka poistaa välittömästi kuivaa ja kovaa ihoa jaloista ja antaa näkyviä tuloksia alle 2 minuutissa. Kliinisesti testattu jalkakuorinta, jonka ansiosta saat heti pehmeät, sileät ja hyvin hoidetut jalat. Aivan uusi maaginen “tekninen” tuote jaloillemme. Me lupaamme (“LOVA”) – ja annamme lupauksia, jotka voimme pitää. Välitöntä tyydytystä ja näkyviä tuloksia ennätysajassa.

Ohjeet

Levitä tuotetta hoidettavalle alueelle. Anna vaikuttaa 1 minuutti. Käytä sitten ammattimaista jalkaraspia ja raspaa pois kuiva iho ja kovettumat. Aloita hoito karhealla puolella ja lopeta sileällä puolella, niin saat jaloista pehmeät ja sileät. Huuhtele jalat haalealla vedellä. Kuivaa jalat pyyhkeeseen ja tunne, kuinka ne ovat kuin uudet.

Yksityiskohdat

Tuote nr.
FR-500-IFP-SCAND
Varasto
86
Käynnistäminen
17.1.2020
GTIN
5425028140043

Ainekset

Aqua Alcohol denat. Glycerin Propanediol Glycolic Acid PEG-60 Hydrogenated Castor Oil Lac?c Acid Carbomer Cetrimonium Chloride Aleo Barbadensis Malic Acid Salicylic Acid Opun?a Ficus-India Stem Extract Citrus Lemon Peel Extract Eucaluptus Globulus Leaf Extract Hamamelis Virginia Extract Caprylyl Glycol Parfum Linalool Limonene Citral Geraniol Citric Acid Phenoxyethanol Potassium Sorbate Sodium Benzoate

Lataa valokuvia

Lataa valitut tai kaikki

jpg