REN
Prodnr.
126056

REN GLOW AND PROTECT SERUM

REN Glow and Protect Serum on antioksidanttipitoinen seerumi, joka kliinisesti todistetusti kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon sävyä 14 päivässä.

Ohjevähittäishinta
73,90 €
Varastossa

Kuvaus

REN Glow and Protect Serum on antioksidanttipitoinen seerumi, joka kliinisesti todistetusti kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon sävyä 14 päivässä. Kolme erilaista C-vitamiinia ja kosteuttava hyaluronihappo luovat iholle upean hehkun ja säteilyn. Bioaktiivinen sekoitus kakadumarjaa (jossa on 100 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiinissa), prebiootteja ja mineraaleja sisältävää pitaijaa. Rakentaa ihoestettä ja suojaa pigmenttiläiskiltä ja juonteilta. Granaattiomena ja omega 5 rauhoittavat ihoa ja E-vitamiini suojaa. Tuloksena on sileämpi, terveempi ja sädehtivämpi iho. 

Yksityiskohdat

Tuote nr.
126056
Varasto
3196
Koko
30 ml
Käynnistäminen
31.3.2022
GTIN
5056264705583

Ainekset

Aqua, Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Propanediol, Diisooctyl Succinate, Squalane, Sucrose Polystearate, Punica Granatum Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Rosa Canina Fruit Oil, Benzyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil, Hylocereus Undatus Fruit Extract, Xanthan Gum, Glycogen, Sodium Dehydroacetate, Hydrolyzed Lupine Protein, Sodium Hyaluronate, Sodium Stearoyl Glutamate, Hippophae Rhamnoides Oil, Citric Acid, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Dehydroacetic Acid, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Parfum, Citrus Aurantium Amara Flower Extract, Linalool, Limonene, Geraniol, Benzoic Acid, Sodium Hydroxide.

Lataa valokuvia

Lataa valitut tai kaikki

jpg