21 tuote

 1. BY TERRY

  Baume de Rose Beauty Toner on ruusuvettä sisältävä kosteuttava kasvovesi, joka kiinteyttää ja napakoittaa ihoa puhdistuksen jälkeen.

 2. Grown Alchemist

  Virkistävä kasvovesi, joka tekee ihosta tasapainoisen ja puhtaan tuntuisen parantaen samalla ihon hehkua. Koostumus sisältää rauhoittavaa aloe-uutetta, sekä ginseng-, kamomilla-, oliivinlehti- ja Rose Damascena -öljyjä.

 3. The Inkey List

  Suurista molekyyleistä valmistettu PHA Toner poistaa kuolleet ihosolut ihon pintakerroksesta ja sulkee kosteuden luonnollisesti ihoon.

 4. The Inkey List

  Tämä kuoriva 10 % glykolihappoa sisältävä kasvovesi auttaa häivyttämän ihohuokosia ja hienoja juonteita ja tekee ihosta sileämmän ja kirkkaamman.

 5. Elemis

  Virkistävä, rauhoittava, kosteuttaa

 6. Löwengrip

  Clean & Calm – Micellar Water on kosteuttava ja rauhoittava puhdistusvesi, joka poistaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti epäpuhtaudet ja meikin, myös silmämeikin.

 7. REN

  REN Ready Steady Glow Daily AHA Tonic on luonnollisesti aktiivinen kasvovesi,

 8. Murad

  Murad Environmental Shield Essential C Toner -kasvoveden koostumus on patentoitu.

 9. Murad

  Tämä alkoholiton kasvovesi tasapainottaa ihon luonnollista PH-arvoa kosteuttaen samalla ihoa.

 10. Murad

  Mattapinnan antava kasvovesi, joka virkistää ja auttaa pienentämään ihohuokosia.

 11. Elemis

  Kliinisesti testattu hoitovesi, joka on kehitetty Tri-entsyymiteknologialla, joka uudistaa, pehmentää ja näkyvästi parantaa ihon rakennetta kuultavan lasi-ihon saavuttamiseksi.

 12. NCP

  N.C.P. Micellar Water poistaa mekin ja epäpuhtaudet kasvoilta ja silmien alueelta.

 13. Elemis

  Kosteuttaa, pohjustaa, kiinnittää, virkistää

 14. Elemis

  Kosteuttava uute, joka todistetusti* kaksinkertaistaa ihon kosteuspitoisuuden, vähentää hienoja juonteita ja antaa iholle nuorekasta hehkua.


  * Riippumaton kliininen tutkimus 2020. Keskimääräinen tulos. 33 osallistujaa, jotka käyttivät tuotetta neljän viikon ajan.

 15. Elemis
  Rauhoittaa, virkistää, ravinteikas
 16. Elemis
  Kosteuttaa, rauhoittaa, virkistää
 17. Aurelia
  Palkittu, kirkastava ja kosteuttava kasvosumutteemme on suunniteltu kohottamaan, energisoimaan ja virkistämään sekä ihoa että mieltä. Aurelian vallankumoukselliset probioottiset ainesosat suojaavat, palauttavat ja tasapainottavat ihoa täydellisesti jatkuvasti sisältäpäin. Mineraalipitoinen, luonnollisesti tehokas tulivuoriperäinen vesi, joka suodatetaan huokoisten kivikerrosten läpi absoluuttisen puhtauden saavuttamiseksi yhdistyy parantaviin magnesiumsuoloihin, jotka auttavat puhdistamaan kaikkia ihotyyppejä. Olemme valjastaneet kvartsikristalliveden voiman puhdistamaan ja elvyttämään mieltä ja kehoa, auttamaan piristämään aisteja ja edistääksemme sisäistä paranemista ja positiivisuuden tunnetta. Täydellinen piristysruiske väsymykseen, lepopäivään tai aikaerorasitukseen. Virkistävä ja energisoiva sekoitus arvokkaita eteerisiä öljyjä auttaa sinua parantamaan itsetuntoa, lisäämään onnellisuutta ja hyvinvointia säteilevän, tasapainoisen ja kauniisti hehkuvan ihon rinnalla.
 18. Löwengrip
  Heleyttävä kasvosuihke, joka antaa iholle kauniin hehkun. Palauttaa ihon pH-tasapainon, edistää ihon terveyttä, ravitsee ja suojaa epäpuhtauksilta.
 19. Löwengrip
  Kasvovesi ja kosteussuihke yhdessä. Palauttaa ja tasapainottaa ihon pH-arvon välittömästi ja antaa iholle tervettä hehkua.
 20. Niod
  Kasvosuihke, joka kosteuttaa ihoa ja antaa päivittäistä suojaa oksidatiiviselta stressiltä.

21 tuote