11 tuote

 1. REN

  REN AHA Smart Renewal Body Serum on kosteuttava vartaloseerumi, joka lisää ihon sädehdintää ja hehkua. 

 2. Murad

  Miellyttävä, nopeasti kuivuva ja rauhoittava hoito kehon epäpuhtauksille

 3. Elemis
  Pehmentää, ravitsee, kosteuttaa
 4. Aurelia
  Uppoudu rauhallisuuteen syvästi rentouttavan Perfect Sleep Pillow Mistin unta syventävien eteeristen öljyjen, herkkien kukkavesien ja rauhoittavan ruusukvartsisekoituksen avulla, joka ohjaa sinut rauhalliseen yöuneen. Höyrytislattu neroli, laventeli, väinönputki ja kamomilla muodostavat tämän sekoituksen sydämen, joka lievittää stressiä, levottomuutta ja jännitystä, kun taas ruusukvartsikristallivesi rauhoittaa aistejasi ja tyynnyttelee ennen nukkumaanmenoa.
 5. Aurelia
  Hoida, suojele ja paranna pikkuisesi herkkä iho. Comfort & Calm Rescue Cream auttaa ehkäisemään ja rauhoittamaan vaippaihottumaa, kuivia, kutiavia tai hilseileviä läiskiä iholla, mustelmia ja karstaa. Little Aurelia tulee avuksesi BioOrganic, sinkittömän voiteemme kanssa, joka hoivaa ihoa ja antaa sen hengittää. Hellävarainen mutta tehokas sekoitus tasapainottavia probiootteja, antimikrobinen puhdas hopeajauhe ja arrowjuuri yhdistyvät voiteessa asiantuntevasti. Runsas shea- ja mangovoipitoisuus kosteuttaa ja ravitsee päästä varpaisiin. Rauhoittavia kehäkukka- ja kamomillauutteita sekoitettuna mesiangervoon ja kauran ytimen rauhoittaa ihoa, kun taas arnikki hoitaa mustelmia ja naarmuja. Pisara puhdasta laventeliöljyä varmistaa, että voide tuoksuu ihanalta.
 6. Aurelia
  Maaginen BioOrganic Sleep Time Pillow Mist varmistaa, että pikkuisesi nukahtaa rauhallisesti ja nukkuu hyvin. Herkkä kukkavesi- ja rauhoittava ruusukvartsisekoitus, joka vie sinut rauhalliseen yöuneen. Syvästi rentouttava sekoitus kurjenpolvea, kamomillaa, laventelia ja väinönputkea auttaa heitä rentoutumaan ja luo tyytyväisen, rauhallisen ilmapiirin ennen nukkumaanmenoa.
 7. Elemis
  Rauhoittaa, puhdistaa
 8. Löwengrip
  Geelipohjainen hajusteeton öljy ihokarvojen ajeluun intiimialueilta. Hellävarainen ja pehmentävä koostumus, joka pehmittää karvat, helpottaa höylän liukumista iholla ja vähentää ihoärsytystä.
 9. Löwengrip
  Kuoriva ja hehkua antava vartalokuorinta, joka vahvistaa ihon tasapainoa ja elinvoimaisuutta. Sisältää MICRO PROskin -yhdistettä, jonka prebiootit ja probiootit tasoittavat ja parantavat ihon rakennetta antaen iholle hehkua.
 10. The Chemistry Brand
  Vartaloseerumi, joka vähentää näkyvää karvankasvua ja lievittää ärsytystä ja punoitusta.

11 tuote