Tuotteet 1-24 / 25

 1. Grown Alchemist

  Tämä uudistava kasvojen kuorintavoide auttaa poistamaan kuivat kuolleet ihosolut ihon pinnalta luonnollisen kuorivan bambu-uutteen avulla. Aloe, vaaleanpunainen greippi ja glukomannaaniuute kosteuttavat ja hoitavat ihoa. Iho tuntuu sileältä ja pehmeältä.

 2. Skinbetter science

  SEE YOUR BEST SKIN CAMPAIGN
  3 Clinically tested regimens

 3. Elemis

  Saavuta seuraavan taso hehku tällä heleyttävällä ja silottavalla kuorinnalla. 

 4. Löwengrip

  Triple Peel Mask kuorii ihoa kolmella tasolla AHA-hapoilla, ananasentsyymeillä sekä hienoilla selluloosan ja piin rakeilla.

 5. REN

  REN Radiance Micro Polish Cleanser on kuoriva puhdistusaine, joka kiillottaa ihoa hellävaraisesti syväpuhdistaen ja elvyttäen.

 6. Murad

  Kaksivaiheinen kuorinta, joka nopeuttaa solujen uusiutumista 33 % seitsemässä päivässä samalla raviten ihoa ja ehkäisten sen kuivumista ja vähentäen ärsytystä.


 7. Murad

  Murad Triple Exfoliating Facial -kuorintavoiteella voit tehdä ylellisen kasvohoidon kotona. Virkistävän kuorintavoiteen koostumus on kehitetty siten, että se sisältää muun muassa Vita-C-kompleksin, jonka C-vitamiini on kullalla stabiloitu.

 8. Murad

  Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser sisältää salisyylihappoa, maitohappoa ja glykolihappoa, jotka tekevät ihostasi pirteän ja kuulaan poistamalla kuolleita ihosoluja. 

 9. Murad

  Monitoiminen yökuorinta

 10. Elemis
  Kuorii, puhdistaa, uudistaa
 11. Elemis

  Kliinisesti testattu kuorinta, joka parantaa välittömästi ihon hehkua, rakennetta ja kirkkautta samalla antaen ravitsevaa kosteutusta iholle.

 12. NCP

  N.C.P. Enzymatic Peeling -kuorintaa käytetään kuurina auttamaan ihoa uudistumaan ja palauttamaan hehkunsa ja kimmoisuutensa.

 13. Elemis
  Tasoittaa, kirkastaa, hoitaa
 14. Elemis
  Puhdistaa, elvyttää, pehmentää
 15. Elemis
  Tasoittaa, elvyttää, kirkastaa
 16. Aurelia
  Tämä vallankumouksellinen kaksitoiminen entsyymibalsami toimii kuorivana naamiona, joka hoitaa ja kirkastaa sameaa, karheaa, tukkoista ja hohdotonta ihoa. Puhtaimpien ihoa kirkastavien kasvientsyymien sekoitus puhdistaa ja kuorii ihon pintaa Aurelian probioottisten ainesosien suojellessa, palauttaessa ja tasapainottaessa ihoa sisältäpäin. Ne auttavat vähentämään saasteiden ja stressin aiheuttamia vahinkoja ja aktivoivat ihon luontaista kykyä korjata itsensä säilyttäen sen tasapainon. Bio-orgaaniset öljyt muodostavat kevyen balsamin, joka sisältää luonnollisia riisihelmiä, jotka irrottavat kuivia ihosoluja ja lisäävät verenkiertoa ihoa hierottaessa. Tämä naamio emulgoituu joutuessaan kosketuksiin veden kanssa ja muuttuu välittömästi maitomaiseksi nesteeksi jättäen ihon huuhdellessa pehmeäksi, kirkkaaksi ja hehkuvaksi. Tulos: Perusteellisesti uudistava kuorintanaamio kirkastaa ihoa luonnollisesti.
 17. Priori

  Enlightening Peel pads -kuorintalaput kuorivat kuolleita ihosoluja, kosteuttavat syviä ihokerroksia, pehmentävät, tasoittavat ja silottavat ihon rakennetta, supistavat ihohuokosia ja häivyttävät arpia.

 18. Löwengrip
  Kuoriva ja heleyttävä kuorinta kasvoille ja dekolteelle. Edistää ihosolujen uusiutumista ja antaa elottomalle iholle uutta energiaa. Optimaalinen pienten ja suurten, piitä ja selluloosaa sisältävien kuorintarakeiden yhdistelmä kuorii kasvot tehokkaasti kauttaaltaan. Kuorinta-aine sisältää niasiiniamidia, joka lievittää tulehdusta, tasapainottaa talintuotantoa ja lisää ihon kimmoisuutta, mikä vähentää juonteita ja näkyviä ihohuokosia. Allantoiini ja glyseriini kiinteyttävät ja kosteuttavat ihoa. Iho saa raikasta ja tervettä hehkua ilman punoitusta.
 19. Elemis
  Pehmentää, uudistaa, tasoittaa
 20. Skinbetter science
  Kuorivat kuorintatyynyt, joissa on patentoitu kolmoishappoformulaatti, joka koostuu maitohaposta, glykolihaposta ja salisyylihaposta sekä patentoidusta AlphaRet-teknologiastamme.
 21. Priori
  Nämä Smart Peel Pads- kuorintalaput ovat täydellisesti suunniteltu kuorimaan ja tasoittamaan ihon pintarakennetta, aivan kuten haluat. Tämä edistyksellinen monikerroksisten kuorintalappujen teknologia poistaa kuolleita ihosoluja ihon uloimmasta kerroksesta AHA-happojen avulla, tehden ihosta kirkkaamman, raikkaamman ja tasaisemman näköisen.
 22. Priori
  Tämä tehokas koostumus on kuin "mikroneulaus" kotonasi. Sisältää täydellisessä tasapainossa miedon kemiallisen kuorinnan yhdessä AHA-happojen ja meriystävällisten rakeiden antaman mekaanisen mikrokuorinnan kanssa ja on täydellinen käytettäväksi niin vartalolle kuin kasvoille - ei liian vahva eikä liian mieto, vaan juuri sopiva. Ota vastaan uusi kuorintahoitosi!
 23. Priori
  Tämä tehokas koostumus on kuin "mikroneulaus" kotonasi. Sisältää täydellisessä tasapainossa miedon kemiallisen kuorinnan yhdessä AHA-happojen ja meriystävällisten rakeiden antaman mekaanisen mikrokuorinnan kanssa ja on täydellinen käytettäväksi niin vartalolle kuin kasvoille - ei liian vahva eikä liian mieto, vaan juuri sopiva. Ota vastaan uusi kuorintahoitosi!

Tuotteet 1-24 / 25