14 tuote

 1. Elemis

  Käsien ja vartalon puhdistusaine, joka puhdistaa ihoa kuivattamatta sitä antaen kosteutetun, pehmeän ja raikkaan tunteen.

 2. The Ordinary

  The Ordinary’s Sulphate 4% Cleanser for Body & Hair sisältää SLES-2:ta, mietoa anionista pinta-aktiivista ainetta, joka vaahtoutuu miellyttävästi samalla puhdistaen tehokkaasti. 

 3. Elemis

  ELEMIS tuo suosituimmat tuoksumme takaisin näissä kauniissa Limited Edition vartalonhoito duo pakkaukissa, joita on saatavana vain rajoitetun erän hoitoloista ja kylpylöistä.

 4. Elemis

  ELEMIS tuo suosituimmat tuoksumme takaisin näissä kauniissa Limited Edition vartalonhoito duo pakkaukissa, joita on saatavana vain rajoitetun erän hoitoloista ja kylpylöistä.

 5. Elemis
  Puhdistaa, pehmentää, hoitaa
 6. Elemis
  Lämmittävä, energisoiva kylpytuote
 7. Elemis
  Puhdistaa, ravitsee, pehmentää
 8. Elemis
  Puhdistaa, pehmentää, kosteuttaa
 9. Aurelia
  Sulfaatiton BioOrganic- hius- ja vartalopesu sisältää luonnollista kookospähkinää, joka luo pehmeän ja puhdistavan vaahdon jättäen ihon kauniisti puhdistetuksi ja hiukset superpehmeiksi kunnioittaen samalla pikkuisesi ihoa. Hellävarainen, kosteuttava aloe vera, hoitava kauranydin ja kehäkukka rauhoittavat, kun taas korjaavat aprikoosi-, avokado- ja rohtopurasruohoöljyt ravitsevat herkkää ihoa ja hauraita hiuksia jokaisella tämän hellävaraisen pesuaineen käyttökerralla. Little Aurelia’s Sleep Time on sekoitus laventelia, lehmuksen kukkaa, väinönputkea ja kamomillaa, jotka rauhoittavat pikkuistasi ennen nukkumaanmenoa ja valmistelevat täydelliseen yöuneen. Nuori iho on ravittu, pehmeä ja kimmoisa sekä ihon luonnollinen suoja on turvassa. Hiukset ovat puhtaat, silkkiset ja hallittavissa.
 10. Aurelia
  Probioottisen Aurelia-ihonhoitosarjan ensimmäinen kehonpuhdistusaine. Tämä sulfaatiton, ylellisen kermamainen pesuaine puhdistaa kehon hellävaraisesti kunnioittaen samalla ihon luonnollista tasapainoa jättäen sinulle puhtaan, kosteutetun ihon, joka ei tunnu kuivalta, tiukalta tai ärtyneeltä. Tämä aromaattinen hemmotteluhetki on täydellinen päivän saasteiden pois pesemiseen ja stressin lievittämiseen. Apinanleipäpuun, makkarapuun ja hibiskusksen restoratiiviset kasviainesosat ja runsas E-vitamiini-, antioksidantti- ja omegapitoisuus tukevat tätä hoitavaa ja ihoa puhdistavaa kehonpuhdistusainetta. Rauhoittava aloe vera suojaa, ravitsee ja hoitaa ihoa, kun taas hienot eteeriset öljyt luovat ihon koteloivan silkkisen tuoksukerroksen. Luonnollinen kookospähkinä luo pehmeän ja puhdistavan vaahdon, ja höyrytislatut eteeriset öljyt on kerrostettu asiantuntevasti rentouttamaan ja tasapainottamaan mieltä ja kehoa. Kurjenpolven herkkä kukkaisnuotti keventää tunnelmaa, ja se on täydellisesti kerrostettu makean klementiiniöljyn kanssa. Piristävä mandariini lievittää stressiä ja jännitystä, kun taas tehokas rosmariini auttaa keskittymään.
 11. Elemis
  Ravitsee, pehmentää, hoitaa
 12. Löwengrip
  Hoitava ja syväkosteuttava suihkuvoide, joka antaa iholle hehkua. Sisältää runsaasti ravitsevia ja hyväntuoksuisia ainesosia, jotka pehmentävät ja puhdistavat ihoa.
 13. Löwengrip
  Kevyesti vaahtoava ja pehmentävä suihkugeeli, joka puhdistaa ja jättää iholle miellyttävän tunteen.

14 tuote