20 tuote

 1. NCP

  Suihkugeeli, jossa ihanan aistillinen ja viettelevä tuoreen jasmiinin tuoksu yhdistettynä pehmeämpään myskin vivahteeseen.

 2. NCP
  Virkistävä suihkugeeli, jossa raikas sitruunan tuoksu ja mausteinen pohjatuoksu. Puhdistaa miedolla, voidemaisella vaahdolla, kuivattamatta ihoa.
 3. REN

  REN Atlantic Kelp Body Oil on ylellinen vartaloöljy. Se sisältää runsaasti Atlantin merileväuutetta, joka syväkosteuttaa ja lisää ihoon ravinteikkaita mineraaleja.

 4. Elemis

  Käsien ja vartalon puhdistusaine, joka puhdistaa ihoa kuivattamatta sitä antaen kosteutetun, pehmeän ja raikkaan tunteen.

 5. The Ordinary

  The Ordinary’s Sulphate 4% Cleanser for Body & Hair sisältää SLES-2:ta, mietoa anionista pinta-aktiivista ainetta, joka vaahtoutuu miellyttävästi samalla puhdistaen tehokkaasti. 

 6. REN

  REN Atlantic Kelp Hand Wash on energisoiva käsisaippua. Se sisältää mineraaleja ja eteerisiä öljyjä, jotka puhdistavat, kosteuttavat ja elvyttävät ihoa. 

 7. REN

  REN Moroccan Rose Otto Body Wash on hellävarainen suihkusaippua. Se sisältää rikastettu marokkolaista ruusua, joka rauhoittaa kehoa ja mieltä luonnollisesti. 

 8. REN

  REN Atlantic Kelp Body Cream on ylellinen vartalovoide, joka imeytyy nopeasti ihoon ja syväkosteuttaa sitä. 

 9. REN

  REN Atlantic Kelp -kylpyöljy on ylellinen kylpyöljy. Se sisältää ravitsevaa ja palauttavaa Atlantin merilevää, joka syväkosteuttaa ja luovuttaa ihoon tärkeitä mineraaleja. 

 10. REN

  REN Atlantic Kelp Body Wash on vartalonpuhdistusaine, joka antaa iholle uuden elämän. 

 11. Elemis
  Puhdistaa, pehmentää, hoitaa
 12. Elemis
  Lämmittävä, energisoiva kylpytuote
 13. Elemis
  Puhdistaa, ravitsee, pehmentää
 14. Elemis
  Puhdistaa, pehmentää, kosteuttaa
 15. Aurelia
  Sulfaatiton BioOrganic- hius- ja vartalopesu sisältää luonnollista kookospähkinää, joka luo pehmeän ja puhdistavan vaahdon jättäen ihon kauniisti puhdistetuksi ja hiukset superpehmeiksi kunnioittaen samalla pikkuisesi ihoa. Hellävarainen, kosteuttava aloe vera, hoitava kauranydin ja kehäkukka rauhoittavat, kun taas korjaavat aprikoosi-, avokado- ja rohtopurasruohoöljyt ravitsevat herkkää ihoa ja hauraita hiuksia jokaisella tämän hellävaraisen pesuaineen käyttökerralla. Little Aurelia’s Sleep Time on sekoitus laventelia, lehmuksen kukkaa, väinönputkea ja kamomillaa, jotka rauhoittavat pikkuistasi ennen nukkumaanmenoa ja valmistelevat täydelliseen yöuneen. Nuori iho on ravittu, pehmeä ja kimmoisa sekä ihon luonnollinen suoja on turvassa. Hiukset ovat puhtaat, silkkiset ja hallittavissa.
 16. Aurelia
  Probioottisen Aurelia-ihonhoitosarjan ensimmäinen kehonpuhdistusaine. Tämä sulfaatiton, ylellisen kermamainen pesuaine puhdistaa kehon hellävaraisesti kunnioittaen samalla ihon luonnollista tasapainoa jättäen sinulle puhtaan, kosteutetun ihon, joka ei tunnu kuivalta, tiukalta tai ärtyneeltä. Tämä aromaattinen hemmotteluhetki on täydellinen päivän saasteiden pois pesemiseen ja stressin lievittämiseen. Apinanleipäpuun, makkarapuun ja hibiskusksen restoratiiviset kasviainesosat ja runsas E-vitamiini-, antioksidantti- ja omegapitoisuus tukevat tätä hoitavaa ja ihoa puhdistavaa kehonpuhdistusainetta. Rauhoittava aloe vera suojaa, ravitsee ja hoitaa ihoa, kun taas hienot eteeriset öljyt luovat ihon koteloivan silkkisen tuoksukerroksen. Luonnollinen kookospähkinä luo pehmeän ja puhdistavan vaahdon, ja höyrytislatut eteeriset öljyt on kerrostettu asiantuntevasti rentouttamaan ja tasapainottamaan mieltä ja kehoa. Kurjenpolven herkkä kukkaisnuotti keventää tunnelmaa, ja se on täydellisesti kerrostettu makean klementiiniöljyn kanssa. Piristävä mandariini lievittää stressiä ja jännitystä, kun taas tehokas rosmariini auttaa keskittymään.
 17. Elemis
  Ravitsee, pehmentää, hoitaa
 18. Löwengrip
  Hoitava ja syväkosteuttava suihkuvoide, joka antaa iholle hehkua. Sisältää runsaasti ravitsevia ja hyväntuoksuisia ainesosia, jotka pehmentävät ja puhdistavat ihoa.
 19. Löwengrip
  Kevyesti vaahtoava ja pehmentävä suihkugeeli, joka puhdistaa ja jättää iholle miellyttävän tunteen.

20 tuote