Tuotteet 1-24 / 43

 1. Elemis

  Tämä ylellinen geelipuhdistusaine antaa iholle energiaa optimaaliseen suorituskykyyn.

 2. Priori
  PRIORI LCA Gentle Cleanser + Q+SOD Enlightening Peel Pads retinolilla, pakattu valkoiseen PRIORI organzapussukkaan. Arvo 123 eur
 3. Elemis

  Syväpuhdistava ja ravitseva puhdistusbalmi.

 4. Murad

  Lievitä ja rauhoita ihoa samalla, kun puhdistat sen runsaasti antioksidantteja sisältävällä Murad Environmental Shield Essential-C Cleanser -puhdistusaineella.

 5. Elemis

  Syväpuhdistava, savipohjainen kasvojenpuhdistusaine, joka poistaa sekä meikin että epäpuhtaudet samalla kun se puhdistaa ihohuokosia ja vähentää näkyviä epätäydellisyyksiä.

 6. Murad

  Silkinpehmeä voide, joka muuttuu pehmeäksi vaahdoksi poistaen iholta tehokkaasti likaa ja epäpuhtauksia. Maitohapon, peptidien ja antioksidanttien yhdistelmä kirkastaa ihoa ja parantaa sen rakennetta.

 7. Murad

  Lievitä ja rauhoita ihoa samalla, kun puhdistat sen runsaasti antioksidantteja sisältävällä Murad Environmental Shield Essential-C Cleanser -puhdistusaineella.

 8. Murad

  Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser sisältää salisyylihappoa, maitohappoa ja glykolihappoa, jotka tekevät ihostasi pirteän ja kuulaan poistamalla kuolleita ihosoluja. 

 9. Murad

  Vaahtoava, kevyt puhdistustuote, joka poistaa epäpuhtauksia kuivattamatta ihoa ja joka puhdistaa tehokkaasti meikin ja liiallisen rasvan iholta. 

 10. Murad

  Geelimäisestä öljymäiseksi muuttuva, meikin poistava puhdistusaine, joka ravitsee prebiooteilla.

 11. Murad

  Myös normaaliin tai kuivaan ihoon voi tulla epäpuhtauksia ja näppylöitä. Siksi Murad on kehittänyt tämän miedon puhdistusvoiteen, joka syväpuhdistaa antaen samalla iholle sen tarvitsemaa kosteutta.

 12. Murad

  Äärimmäisen hyvä geelipuhdistusaine, joka auttaa hajottamaan liiallista rasvaa, puhdistamaan huokosia ja hillitsemään läiskiä.

 13. Aurelia

  Syväpuhdistava, virkistävä ja pehmeän vaahtoava puhdistusaine.

 14. Elemis

  Kirkastava kasvovesi, joka sisältää AHA-rikasta hedelmäetikkaa ja prebiootteja, jotka hellävaraisesti kuorivat ja kosteuttavat antaen raikkaan ja hehkuvan ihon.

 15. NCP

  N.C.P. Soothing Cleansing Mousse on hellävarainen ja tehokas puhdistusvaahto.

 16. The Ordinary

  Skvalaanipohjainen kasvojenpuhdistusaine ja

  meikinpoistoaine. Puhdistaa ja kosteuttaa ihoa.

 17. Elemis

  Syväpuhdistaa, rauhoittaa, tyynnyttää

 18. Elemis

  Syväpuhdistaa, pehmentää, ravitsee

 19. Elemis
  Puhdistaa, rauhoittaa, pehmentää
 20. Elemis
  Puhdistaa, rauhoittaa, pehmentää
 21. Skinbetter science

  Mieto, vaahtoava geelipuhdistusaine, joka puhdistaa ihon ja poistaa meikin hellävaraisesti mutta tehokkaasti. 


 22. Elemis
  Puhdistaa, rauhoittaa, tasapainottaa
 23. bareMinerals

  Kevyt kasviuutteita sisältävä puhdistusöljy, joka poistaa epäpuhtaudet ja meikit – myös vedenkestävät –  hellävaraisesti ja jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. 

Tuotteet 1-24 / 43