9 tuote

 1. The Inkey List
  PCA (Pyrrolidone Carboxylic Acid) Bond Repair Hair Treatment on kevyt ja hienojakoinen suihke, joka auttaa korjaamaan, suojaamaan ja vahvistamaan vaurioituneita hiussidoksia. Hiukset näyttävät välittömästi terveemmiltä, tuntuvat pehmeämmiltä, vähemmän pörröisiltä ja niistä tulee vahvemmat, kiiltävämmät ja kimmoisammat.
 2. The Inkey List

  Kevyt voide, joka määrittää, ravitsee ja hoitaa kiharoita.

 3. Löwengrip

  Väriä säilyttävä ja kiiltoa antava lämpösuoja, joka vähentää lämpö- ja muotoiluvälineiden aiheuttamaa kulumista. 

 4. Löwengrip

  Volyymia antava suolavesisuihke, joka antaa hiuksille täyteläisemmän tunteen ja lisää muotoiltavaa rakennetta juurista latvoihin.

 5. Löwengrip
  Höyhenenkevyt hiuskiinne, joka kiinnittää kampauksen mutta jättää hiukset luonnollisen tuntuisiksi. Antaa voimakasta pitoa latistamatta hiuksia.
 6. Löwengrip
  Höyhenenkevyt hiuskiinne, joka kiinnittää kampauksen mutta jättää hiukset luonnollisen tuntuisiksi. Antaa voimakasta pitoa latistamatta hiuksia.
 7. Löwengrip
  Kiiltoa antava hiuskiinne, joka antaa voimakasta pitoa latistamatta hiuksia. Suojaa hiuksia kosteudelta, vapailta radikaaleilta ja UV-säteilyltä.
 8. Löwengrip
  Kiiltoa ja rakennetta antava suihke, joka tuuheuttaa hiuksia. Kohentaa kampausta ja antaa rakennetta ennen muotoilua, muotoilun jälkeen tai milloin vain, kun hiukset kaipaavat uutta eloa.
 9. Löwengrip
  Kuiva ja väritön hiuspuuterisuihke, joka lisää volyymia, muotoilee ja tekee hiuksista luonnollisesti liikkuvat. Erinomainen viimeistelytuote, jossa yhdistyvät muotoilutuotteen ja hiuskiinteen ominaisuudet.

9 tuote