9 tuote

 1. Löwengrip

  Väriä säilyttävä ja kiiltoa antava lämpösuoja, joka vähentää lämpö- ja muotoiluvälineiden aiheuttamaa kulumista. 

 2. Löwengrip

  Volyymia antava suolavesisuihke, joka antaa hiuksille täyteläisemmän tunteen ja lisää muotoiltavaa rakennetta juurista latvoihin.

 3. Löwengrip
  Höyhenenkevyt hiuskiinne, joka kiinnittää kampauksen mutta jättää hiukset luonnollisen tuntuisiksi. Antaa voimakasta pitoa latistamatta hiuksia.
 4. Löwengrip
  Kiiltoa ja rakennetta antava suihke, joka tuuheuttaa hiuksia. Kohentaa kampausta ja antaa rakennetta ennen muotoilua, muotoilun jälkeen tai milloin vain, kun hiukset kaipaavat uutta eloa. Käytä muotoiluun tai milloin vain, kun hiuksesi tarvitsevat lisää kiiltoa ja tuuheutta. Sopii kaikille hiusväreille. Sisältää makeaa manteliöljyä, kookosöljyä ja safloriöljyä. Makea manteliöljy sitoo kosteutta, antaa suojaa ja tekee hiuksista terveet, kiiltävät ja silkinpehmeät. Kevyt safloriöljy suojaa, kosteuttaa ja antaa hiuksille kiiltoa. Kookosöljy ehkäisee proteiinihävikkiä huomattavasti, auttaa säilyttämään hiusten luontaisen kosteustasapainon ja antavaa kiiltoa.
 5. Löwengrip
  Höyhenenkevyt hiuskiinne, joka kiinnittää kampauksen mutta jättää hiukset luonnollisen tuntuisiksi. Antaa voimakasta pitoa latistamatta hiuksia.
 6. Löwengrip
  Kiiltoa antava hiuskiinne, joka antaa voimakasta pitoa latistamatta hiuksia. Suojaa hiuksia kosteudelta, vapailta radikaaleilta ja UV-säteilyltä.
 7. Löwengrip
  Kiiltoa ja rakennetta antava suihke, joka tuuheuttaa hiuksia. Kohentaa kampausta ja antaa rakennetta ennen muotoilua, muotoilun jälkeen tai milloin vain, kun hiukset kaipaavat uutta eloa.
 8. Löwengrip
  Kuiva ja väritön hiuspuuterisuihke, joka lisää volyymia, muotoilee ja tekee hiuksista luonnollisesti liikkuvat. Erinomainen viimeistelytuote, jossa yhdistyvät muotoilutuotteen ja hiuskiinteen ominaisuudet.

9 tuote