13 tuote

 1. Löwengrip

  Saat välittömän viileämmän sävyn hiuksiisi aina kun sitä tarvitset Blonde Perfection - Silver Leave-in Treatment -hoitovoiteella!

 2. Löwengrip

  Hemmottele vaaleita hiuksiasi Löwengripin ravitsevalla hopeahiusnaamiolla Blonde Perfection – Silver Hair Mask!

 3. The Inkey List
  10 minuutissa terveempi päänahka! Tämä hoito edistää tervettä hiusten kasvua ja parantaa juuria ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen.
 4. The Inkey List
  Yön yli jätettävä päänahan hoitoaine, joka sisältää kofeiinijauhetta ja Redensyliksi™ kutsuttua ainesosaa, joka auttaa vähentämään hiusten lähtöä stimuloimalla päänahkaa ja karvatuppea ja siten edistää hiusten kasvua ja auttaa tekemään hiuksista paksummat.
 5. The Inkey List

  Kevyt voide, joka määrittää, ravitsee ja hoitaa kiharoita.

 6. The Inkey List

  Kevyt seerumi, joka auttaa tekemään hiuksista paksummat ja antaa niille volyymiä.

 7. The Inkey List

  Kevyt seerumi sisältää optimoidusti korkean ja alhaisen molekyylipainon omaavia hyaluronihappoja, jotka auttavat kosteuttamaan, vähentävät pörröisyyttä ja haurautta ja auttavat suojaamaan hiuksia ympäristön saasteilta.

 8. Löwengrip

  Volyymia antava, tehokkaasti kosteuttava ja väriä säilyttävä hiusnaamio, joka antaa ilmavan volyymin kaikille hiustyypeille.

 9. The Ordinary

  The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA hiuksille ja hiuspohjalle on maitomainen emulsio, joka on kehitetty kosteuttamaan hiuspohjaa ja edistämään hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia.

 10. Löwengrip

  Nopeavaikutteinen hiusnaamio, joka korjaa, hoitaa ja syväkosteuttaa hiuksia kolmessa minuutissa.

 11. Löwengrip
  Hoitava ja korjaava hiusnaamio. Sisältää sheavoita ja bambu-uutetta, jotka korjaavat, elvyttävät ja suojaavat vaurioituneita ja kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia.
 12. Löwengrip
  Hoitava ja hiusväriä suojaava hiusnaamio vaaleille hiuksille. Sisältää keltaisia sävyjä neutraloivia väripigmenttejä.

13 tuote