Tuotteet 1-24 / 121

 1. Grown Alchemist

  Tämä antioksidanttinen yöseerumi tukee ihon terveellistä tasapainoa yön aikana ja vähentää näkyviä ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Vaikuttavina aineina on käytetty mm. Niasiiniamidia, Echinacea ja Ashwagandhasta saatavaa uutetta. Iho näyttää nuoremmalta, säteilevältä ja elinvoimaiselta.

 2. Grown Alchemist

  Tämä uudistava seerumi auttaa vähentämään juonteita ja muita näkyviä ikääntymisen merkkejä samalla parantaen kosteuden ja kiinteyden tunnetta iholla. Iho näyttää nuorekkaalta ja tuntuu kohotetulta, kosteutetulta sekä kiinteämmältä.

 3. BY TERRY

  Itseruskettava-suihke kasvoille ja vartalolle, joka antaa kauniin päivettyneen värin ja hehkun vain muutamassa sekunnissa.

 4. BY TERRY

  Rrittäin tiivistetty kosteuttava kasvoseerumi, jossa on ennätyskorkea 10 %:n hyaluronihappopitoisuus.

 5. Grown Alchemist

  Tämä kasvoseerumi kosteuttaa ihoa välittömästi tehden siitä tasaisemman ja säteilevämmän. Hyaluronihappopartikkelit tekevät ihosta täyteläisen, elvytetyn näköisen ja tarjoavat täydellisen kosteutuksen. Ihon kuivuus ja näkyvät ikääntymisen merkit vähenevät ja ihosta tulee nuorekkaan elinvoimainen.

 6. The Inkey List

  Auttaa itsepäisiin arpiin ja ryppyihin ja tekee ihosta tasaisemman värisen ja sileämmän.

 7. The Inkey List
  Vahva antioksidantti Q10 työskentelee ihon uloimmilla kerroksilla ja se auttaa suojaamaan ihoa ympäristön stressiltä ja samalla kosteuttaa ja häivyttää ikääntymisen merkkejä.
 8. The Inkey List

  Tämä 3 % keramideja sisältävä seerumi vaikuttaa yöllä ihon eri tasoilla ja vaikuttaa kuivaan ihoon antaen sille runsaasti kosteutta.

 9. The Inkey List
  Tämä yön yli vaikuttava hoito häivyttää finnejä. Tehokas C- ja E-vitamiinien yhdistelmä vähentää bakteereita iholla ja auttaa ehkäisemään näppylöiden muodostumista.
 10. The Inkey List

  Tämä geelimäinen seerumi tasapainottaa talin tuotantoa ja parantaa ihon rakennetta.

 11. The Inkey List
  Seerumi häivyttää ärtyneeltä iholta punoitusta ja tekee ihosta tasaisemman.
 12. The Inkey List

  A-vitamiinista peräisin oleva Retinoli on todettu hyväksi ihon uudistumiselle ja se auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Hienoja juonteita ja ryppyjä häivyttävä seerumi vapautuu hitaasti, mikä pienentää ihoärsytystä.

 13. The Inkey List

  Täsmähoito on suunniteltu aknen tai näppylöiden aiheuttamalle epätasaisen väriselle iholle tai hyperpigmentaatiolle. Hoito on hyvä myös akneiholle tai näppylöille arpeentumisen vähentämiseksi.

 14. The Inkey List

  Poista finnit nopeasti, vähennä tulehdusta ja ehkäise ihohuokosia tukkeutumasta ei kuivattavalla, hellävaraisella täsmähoitoaineella. Voidemainen koostumus on helppo levittää meikin alle ilman, että iho kuivuu tai hilseilee.

 15. The Inkey List

  Herkkä mutta tehokas kevyt seerumi, joka kirkastaa elotonta ihoa ja tukee ihon luonnollista kimmoisuutta.

 16. The Inkey List

  Yön yli vaikuttava geeli, joka hoitaa hyperpigmentaatiota ja häivyttää epätasaisuuksia ja tummia läiskiä.

 17. The Inkey List

  Tehokas ihon pinnan kosteuttaja.

 18. The Inkey List

  Beta Hydroxy Acid (BHA) on kuorinta-aine, joka vaikuttaa ihon pinnan alla ja auttaa puhdistamaan tukkeutuneita ihohuokosia, hoitaa finnejä ja vähentää liiallista rasvaa.

 19. The Inkey List

  C-vitamiini on tehokas, monitoiminen antioksidantti ja ihoa kirkastava ainesosa. Se auttaa vähentämään hyperpigmentaatiota, elottomuutta ja hienoja juonteita.

 20. The Inkey List

  Seerumi, joka tekee ihosta täyteläisemmän ja kiinteämmän sekä auttaa häivyttämään hienoja juonteita ja ryppyjä.

 21. The Inkey List

  Hyaluronihappo on tehokas kosteutta sitova superainesosa, joka pystyy sitomaan itseensä 1000 kertaa painonsa verran vettä. Tätä kosteutusmagneettia on luonnollisesti ihossa ja se auttaa soluja säilyttämään mahdollisimman paljon kosteutta.

 22. Elemis
  Kosteuttaa, ravitsee, pehmentää
 23. REN

  REN Evercalm Barrier Support Elixir on ihoestettä vahvistava eliksiiri, joka rakentaa ihoesteen uudelleen jo 30 minuutin kuluttua levittämisestä, ja täydelliset tulokset saavutetaan viikon käytön jälkeen.

Tuotteet 1-24 / 121