Tuotteet 1-24 / 26

 1. Grown Alchemist

  Påfør masken 3 gange om ugen. Lad virke i 15 minutter. Fjern med varmt vand.

 2. Grown Alchemist

  Tämä uudistava, kevyt geelinaamio saa aikaan viilentävän tunteen tunteen heti levityksen yhteydessä ja auttaa vähentämään näkyviä ikääntymisen merkkejä. Valmistuksessa on käytetty tehoaineita mm. Rambutanista, granaattiomenasta, echinaceasta ja vihreästä teestä. Iho näyttää tasaisemmalta ja tuntuu joustavalta, kiinteältä ja kosteutetulta.

 3. BY TERRY

  Hehkua antava kasvonaamio.

 4. BY TERRY

  Kosteuttava kangasnaamio, aidoilla ruusun terälehdillä, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa välittömästi ja antaa sille hehkun.

 5. Elemis

  Kiinteyttää, ravitsee, pehmentää

 6. Aurelia
  Kaoliinisavi imee epäpuhtauksia ja ylimääräistä öljyä, kun taas niasiiniamidi, salisyylihappo ja taikapähkinä minimoivat epäpuhtauksia. Ainutlaatuinen PROTIDA™-teknologiamme pitää ihon suojakerroksen rauhallisena, kosteutettuna ja tasapainoisena.
 7. Elemis

  Puhdistaa, rauhoittaa, tasapainottaa

 8. Löwengrip

  Hoitava kasvonaamio, jonka aktiiviset ainesosat kosteuttavat ja rauhoittavat herkkää ja herkästi reagoivaa ihoa. 

 9. REN

  REN Glycol Lactic Radiance Renewal Mask on luonnollisesti aktiivinen naamio, joka kuorii ihoa tasoittaen ihon sävyä ja vähentäen juonteita.

 10. REN

  Evercalm Ultra Comforting Rescue Mask on suunniteltu erityisesti rauhoittamaan ja palauttamaan herkkää ja ärtynyttä ihoa. 

 11. REN

  Overnight Recovery Balm on yönaamio, joka vahvistaa ihon omaa puolustuskykyä vähentäen herkkyyttä, ärsytystä ja kuivuutta.

 12. Elemis

  Prebioottinen yönaamio, joka antaa sinulle silkkisen sileän ja pehmeän ihon, täynnä kosteutta, heti herättyäsi. 

 13. NCP

  N.C.P. Revitalization Mask on ravitseva ja kosteuttava tehohoito.

 14. Elemis

  Syväpuhdistaa, rauhoittaa, tyynnyttää

 15. Elemis

  Ravitsee, kosteuttaa, kirkastaa

 16. Elemis
  Uudistaa ihoa, tasoittaa
 17. Elemis
  Kiinteyttää, ravitsee, pehmentää
 18. Elemis
  Pehmentää, kiinteyttää, uudistaa
 19. Aurelia
  Herää kosteutetun, ravitun ja mukavan tuntuisen ihon kanssa Overnight Recovery Maskin kanssa. Tämä ihanasti hemmotteleva ja rauhoittava hoitava tuote täydentää, rauhoittaa ja suojaa pehmeää, joustavaa ja tasaisen sävyistä ihoa yhdessä yössä. Runsas ja hoitava koostumus sisältää ravitsevaa sheavoita Aurelialle tunnusomaisten probioottisten ainesosien rinnalla, jotka suojaavat, palauttavat ja tasapainottavat ihoa jatkuvasti sisältäpäin. Probiootit rauhoittavat ihon luonnollista puolustusreaktiota, joka saattaa ylistimuloitua saastumisen ja stressin seurauksena ja laukaista kollageenia, elastiinia ja terveitä soluja vaurioittavia mekanismeja.
 20. Aurelia
  Tämä rikas, vaahdotettu, probioottinen naamio ravitsee ja puhdistaa välittömästi poistaen samalla epäpuhtauksia ihosta. Parantaa solujen uusiutumista ja kirkastaa ihoa. Tämä kermamainen naamio sisältää arvokasta vaaleanpunaista savea, joka puhdistaa huokosia ja kosteuttaa hohdotonta ihoa. Hellävarainen kaurauute kosteuttaa ja rauhoittaa, arnikin tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet tukevat ja suojaavat ihoa, kun taas kehäkukka, mesiangervo ja kamomilla parantavat ihon sileyttä. Rauhoittava sekoitus jasmiinia, temppelipuuta, nerolia ja mandariinia edistää mukavaa ja rentoa tunnetta kun käytät tätä tehokasta naamiota, joka muuttuu valkoiseksi vaikuttaessaan. Aurelialle tunnusomaiset probioottiset ainesosat suojaavat, palauttavat ja tasapainottavat ihoa jatkuvasti sisältäpäin. Probiootit rauhoittavat luonnollisen puolustusreaktion käynnistymistä iholla. Se saattaa ylistimuloitua saastumisen ja stressin seurauksena ja laukaista kollageenia, elastiinia ja terveitä soluja vaurioittavia mekanismeja.
 21. Elemis

  Luo mattapinnan, tasapainottaa, puhdistaa

Tuotteet 1-24 / 26