Tuotteet 1-24 / 29

 1. Elemis

  Prebioottinen yönaamio, joka antaa sinulle silkkisen sileän ja pehmeän ihon, täynnä kosteutta, heti herättyäsi. 

 2. NCP

  N.C.P. Revitalization Mask on ravitseva ja kosteuttava tehohoito.

 3. The Ordinary

  Syväpuhdistava kasvonaamio.

  Heleyttää ja tasoittaa ihon rakennetta.

 4. Elemis

  Syväpuhdistaa, rauhoittaa, tyynnyttää

 5. Elemis

  Syväpuhdistaa, pehmentää, ravitsee

 6. Elemis

  Ravitsee, kosteuttaa, kirkastaa

 7. Elemis
  Kirkastaa, pehmentää, uudistaa
 8. Elemis
  Ravitsee, kosteuttaa, kirkastaa
 9. Elemis
  Puhdistaa, uudistaa, ravitsee
 10. Elemis
  Uudistaa ihoa, tasoittaa
 11. Elemis
  Kiinteyttää, ravitsee, pehmentää
 12. Elemis
  Pehmentää, kiinteyttää, uudistaa
 13. Aurelia
  Herää kosteutetun, ravitun ja mukavan tuntuisen ihon kanssa Overnight Recovery Maskin kanssa. Tämä ihanasti hemmotteleva ja rauhoittava hoitava tuote täydentää, rauhoittaa ja suojaa pehmeää, joustavaa ja tasaisen sävyistä ihoa yhdessä yössä. Runsas ja hoitava koostumus sisältää ravitsevaa sheavoita Aurelialle tunnusomaisten probioottisten ainesosien rinnalla, jotka suojaavat, palauttavat ja tasapainottavat ihoa jatkuvasti sisältäpäin. Probiootit rauhoittavat ihon luonnollista puolustusreaktiota, joka saattaa ylistimuloitua saastumisen ja stressin seurauksena ja laukaista kollageenia, elastiinia ja terveitä soluja vaurioittavia mekanismeja.
 14. Aurelia
  Tämä rikas, vaahdotettu, probioottinen naamio ravitsee ja puhdistaa välittömästi poistaen samalla epäpuhtauksia ihosta. Parantaa solujen uusiutumista ja kirkastaa ihoa. Tämä kermamainen naamio sisältää arvokasta vaaleanpunaista savea, joka puhdistaa huokosia ja kosteuttaa hohdotonta ihoa. Hellävarainen kaurauute kosteuttaa ja rauhoittaa, arnikin tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet tukevat ja suojaavat ihoa, kun taas kehäkukka, mesiangervo ja kamomilla parantavat ihon sileyttä. Rauhoittava sekoitus jasmiinia, temppelipuuta, nerolia ja mandariinia edistää mukavaa ja rentoa tunnetta kun käytät tätä tehokasta naamiota, joka muuttuu valkoiseksi vaikuttaessaan. Aurelialle tunnusomaiset probioottiset ainesosat suojaavat, palauttavat ja tasapainottavat ihoa jatkuvasti sisältäpäin. Probiootit rauhoittavat luonnollisen puolustusreaktion käynnistymistä iholla. Se saattaa ylistimuloitua saastumisen ja stressin seurauksena ja laukaista kollageenia, elastiinia ja terveitä soluja vaurioittavia mekanismeja.
 15. Löwengrip
  Hoitava kasvonaamio, jonka aktiiviset ainesosat kosteuttavat ja rauhoittavat herkkää ja herkästi reagoivaa ihoa.
 16. Löwengrip
  Tehokas ja ravitseva kasvonaamio, joka syväpuhdistaa ja kosteuttaa. Tasoittaa kuivuudesta johtuvia juonteita ja palauttaa ihon kimmoisuuden.
 17. Elemis
  Puhdistaa, kirkastaa, ravitsee
 18. Priori
  Tämä täydellisen mukautuva hoitotuote on entsyymipohjainen, täysin luonnollinen ihokuorinta.
 19. Priori
  Pitämällä kosteuden ihon sisällä ja vapaat radikaalit ulkopuolella Priori Hydrofill Masque -naamio auttaa elvyttämään, uudistamaan ja kosteuttamaan ihoa antaen sille sileämmän, kiinteämmän ja nuorekkaamman ilmeen. Ihoa elvyttäviä välttämättömiä vitamiineja sisältävä koostumus pitää ihosi kosteutettuna koko päivän. Ihanteellinen 10 minuutin kasvonaamio tai kerran viikossa käytettävä yöhoito.
 20. Löwengrip
  Korjaava ja ihosoluja aktivoiva kasvonaamio, jonka tehokkaat ainesosat vaikuttavat iholla koko yön ajan. Kasvonaamio vahvistaa ihon suojakerrosta, edistää ihosolujen uusiutumista ja antaa hehkua väsyneelle ja kalpealle iholle.
 21. Löwengrip
  Heleyttävä kasvosuihke, joka antaa iholle kauniin hehkun. Palauttaa ihon pH-tasapainon, edistää ihon terveyttä, ravitsee ja suojaa epäpuhtauksilta. Levitä puhdistetulle iholle pohjustusaineena, meikin jälkeen kiinnityssuihkeena tai päivän mittaan tarvittaessa kosteuttamaan ja antamaan hehkua. Sisältää Exo-P-yhdistettä, niasiiniamidia ja matalamolekyylipainoista hyaluronihappoa. Exo-P suojaa ihoa haitallisilta ympäristövaikutuksilta ja vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta. Niasiiniamidi supistaa laajentuneita ihohuokosia ja tekee ihosta täyteläisemmän, kimmoisamman ja sileämmän tuntuisen, Matalamolekyylipainoinen hyaluronihappo tunkeutuu syvälle ihoon ja kosteuttaa tehokkaasti, mikä tasoittaa tasapainottaa ihoa.

Tuotteet 1-24 / 29