Tuotteet 1-24 / 32

 1. Elemis

  Puhdistaa, rauhoittaa, tasapainottaa

 2. Löwengrip

  Hoitava kasvonaamio, jonka aktiiviset ainesosat kosteuttavat ja rauhoittavat herkkää ja herkästi reagoivaa ihoa. 

 3. bareMinerals

  Hellävarainen, kuoriva kasvonaamio, joka antaa kirkkaamman, sileämmän ja kosteutetumman ihon. Rikastettu kasvipohjaisella vaihtoehdolla AHA-hapoille, joka on yhtä tehokas ärsyttämättä ihoa.

 4. Elemis

  Prebioottinen yönaamio, joka antaa sinulle silkkisen sileän ja pehmeän ihon, täynnä kosteutta, heti herättyäsi. 

 5. NCP

  N.C.P. Revitalization Mask on ravitseva ja kosteuttava tehohoito.

 6. The Ordinary

  Syväpuhdistava kasvonaamio.

  Heleyttää ja tasoittaa ihon rakennetta.

 7. Elemis

  Syväpuhdistaa, rauhoittaa, tyynnyttää

 8. Elemis

  Syväpuhdistaa, pehmentää, ravitsee

 9. Elemis

  Ravitsee, kosteuttaa, kirkastaa

 10. Elemis
  Kirkastaa, pehmentää, uudistaa
 11. Elemis
  Ravitsee, kosteuttaa, kirkastaa
 12. Elemis
  Puhdistaa, uudistaa, ravitsee
 13. Elemis
  Uudistaa ihoa, tasoittaa
 14. Elemis
  Kiinteyttää, ravitsee, pehmentää
 15. Elemis
  Pehmentää, kiinteyttää, uudistaa
 16. Aurelia
  Herää kosteutetun, ravitun ja mukavan tuntuisen ihon kanssa Overnight Recovery Maskin kanssa. Tämä ihanasti hemmotteleva ja rauhoittava hoitava tuote täydentää, rauhoittaa ja suojaa pehmeää, joustavaa ja tasaisen sävyistä ihoa yhdessä yössä. Runsas ja hoitava koostumus sisältää ravitsevaa sheavoita Aurelialle tunnusomaisten probioottisten ainesosien rinnalla, jotka suojaavat, palauttavat ja tasapainottavat ihoa jatkuvasti sisältäpäin. Probiootit rauhoittavat ihon luonnollista puolustusreaktiota, joka saattaa ylistimuloitua saastumisen ja stressin seurauksena ja laukaista kollageenia, elastiinia ja terveitä soluja vaurioittavia mekanismeja.
 17. Aurelia
  Tämä rikas, vaahdotettu, probioottinen naamio ravitsee ja puhdistaa välittömästi poistaen samalla epäpuhtauksia ihosta. Parantaa solujen uusiutumista ja kirkastaa ihoa. Tämä kermamainen naamio sisältää arvokasta vaaleanpunaista savea, joka puhdistaa huokosia ja kosteuttaa hohdotonta ihoa. Hellävarainen kaurauute kosteuttaa ja rauhoittaa, arnikin tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet tukevat ja suojaavat ihoa, kun taas kehäkukka, mesiangervo ja kamomilla parantavat ihon sileyttä. Rauhoittava sekoitus jasmiinia, temppelipuuta, nerolia ja mandariinia edistää mukavaa ja rentoa tunnetta kun käytät tätä tehokasta naamiota, joka muuttuu valkoiseksi vaikuttaessaan. Aurelialle tunnusomaiset probioottiset ainesosat suojaavat, palauttavat ja tasapainottavat ihoa jatkuvasti sisältäpäin. Probiootit rauhoittavat luonnollisen puolustusreaktion käynnistymistä iholla. Se saattaa ylistimuloitua saastumisen ja stressin seurauksena ja laukaista kollageenia, elastiinia ja terveitä soluja vaurioittavia mekanismeja.
 18. Löwengrip
  Tehokas ja ravitseva kasvonaamio, joka syväpuhdistaa ja kosteuttaa. Tasoittaa kuivuudesta johtuvia juonteita ja palauttaa ihon kimmoisuuden.
 19. Elemis
  Puhdistaa, kirkastaa, ravitsee
 20. Priori

  UNVEILED on kliinisesti todistettu hoitomenetelmä, joka parantaa ihon kosteutta, rakennetta ja ikääntymisen ja antaa välittömästi näkyviä tuloksia. V Vähentää juonteita ja ryppyjä, parantaa ihon rakennetta, lisää verenkiertoa ja lisää hapen saanti ihossa. Tuote on suunniteltu antamaan parhaat mahdolliset tulokset sinulle ja ihollesi. Joustava ja pehmeä materiaali, joka lepää mukavasti lähellä ihoa ja sopii kaikkiin kasvojen muotoihin. Varmistaa täyden imeytymisen.   ain 10 minuutin käytön jälkeen iho tuntuu täyteläisemmältä, kosteutetummalta, uudistuneelta ja nuorentuneelta äärimmäisellä hehkulla.

 21. Priori
  Tämä täydellisen mukautuva hoitotuote on entsyymipohjainen, täysin luonnollinen ihokuorinta.

Tuotteet 1-24 / 32