3 tuote

  1. Aurelia
    Tässä lumoavassa pikkuisille tarkoitetussa matkalaukkusarjassa on täydellinen valikoima Little Aurelia Skincare -tuotteita, mukaan lukien Unen ajan tarinat -kirja, ja se on koristeltu ihastuttavilla kuvilla Little Aurelian Woodland Friendsistä. Woodland Friends -lahjalaukkua voidaan käyttää pikkuisesi tärkeiden tavaroiden ja aarteiden säilyttämiseen, mikä tekee setistä myös ihanan lahjan. Löydä lumoava, BioOrganic – ylellinen ihonhoitotuote, joka vaalii ja tukee pikkuisesi hyvinvointia ja auttaa heitä nukkumaan hyvin. Vauvoille ja pikkulapsille suunniteltu Little Aurelia sisältää hellävaraisia mutta tehokkaita kasviperäisiä ainesosia sekä rauhoittavia eteerisiä öljyjä. Käytetään kylvyssä ja ennen nukkumaanmenoa.
  2. Aurelia
    Ensimmäinen kovakantinen painos Sleep Time Tales -kirjasta on kokoelma alkuperäisiä lasten runoja, joilla juhlistamme Little Aurelia -sarjan julkaisua. Runokokoelma on suunniteltu herättelemään lasten mielikuvitusta ja toivomme, että siitä tulee arvostettu osa lasten iltarutiineissa. Jokainen runo kertoo Woodland Friends -ystävistä, joita pikkuisesi oppii tuntemaan ja rakastamaan. Kuuntele Ruby-pupun, Margot-hiiren ja Hector-myyrän tarinoita monien muiden ohella ja opi meidän unilaulu!
  3. Aurelia
    Tämä lumoava, mittatilaustyönä tehty matkalaukku on koristeltu ihastuttavilla kuvilla Little Aurelian Woodland Friends -ystävistä pikkuisten iloksi. Käytä matkalaukkua Little Aurelia -tuotteiden tai pikkuisesi tärkeiden tavaroiden ja aarteiden säilyttämiseen. Löydä lumoava, BioOrganic – ylellinen ihonhoitotuote, joka vaalii ja tukee pikkuisesi hyvinvointia ja auttaa heitä nukkumaan hyvin. Vauvoille ja pikkulapsille suunniteltu Little Aurelia sisältää hellävaraisia mutta tehokkaita kasviperäisiä ainesosia sekä rauhoittavia eteerisiä öljyjä. Käytetään kylvyssä ja ennen nukkumaanmenoa.

3 tuote