7 tuote

 1. Elemis

  ELEMIS tuo suosituimmat tuoksumme takaisin näissä kauniissa Limited Edition vartalonhoito duo pakkaukissa, joita on saatavana vain rajoitetun erän hoitoloista ja kylpylöistä.

 2. Elemis

  ELEMIS tuo suosituimmat tuoksumme takaisin näissä kauniissa Limited Edition vartalonhoito duo pakkaukissa, joita on saatavana vain rajoitetun erän hoitoloista ja kylpylöistä.

 3. Aurelia
  Huolehdi ja tue pikkulasten herkkää ihoa näillä palkituilla Sleep Time -tuotteilla kylvyssä ja ennen nukkumaanmenoa. Top to Toe Wash -voiteen sulfaatiton koostumus puhdistaa ihoa hellävaraisesti. Se sisältää runsaasti pikkuisesi ihon luonnollista tasapainoa kunnioittavaa kookosöljyä, aloe veraa, kauranydintä ja kehäkukkaa. Top to Toe Cream sulaa vaivattomasti herkälle iholle samalla kun se ravitsee syvästi rohtopurasruoho-, sheavoi- ja mesiangervouutteilla, kun taas herkkä öljysekoitus auttaa rauhoittamaan ja rauhoittamaan pikkuistasi unenomaiseen yöuneen.
 4. Aurelia
  Tässä lumoavassa pikkuisille tarkoitetussa matkalaukkusarjassa on täydellinen valikoima Little Aurelia Skincare -tuotteita, mukaan lukien Unen ajan tarinat -kirja, ja se on koristeltu ihastuttavilla kuvilla Little Aurelian Woodland Friendsistä. Woodland Friends -lahjalaukkua voidaan käyttää pikkuisesi tärkeiden tavaroiden ja aarteiden säilyttämiseen, mikä tekee setistä myös ihanan lahjan. Löydä lumoava, BioOrganic – ylellinen ihonhoitotuote, joka vaalii ja tukee pikkuisesi hyvinvointia ja auttaa heitä nukkumaan hyvin. Vauvoille ja pikkulapsille suunniteltu Little Aurelia sisältää hellävaraisia mutta tehokkaita kasviperäisiä ainesosia sekä rauhoittavia eteerisiä öljyjä. Käytetään kylvyssä ja ennen nukkumaanmenoa.
 5. Aurelia
  Ensimmäinen kovakantinen painos Sleep Time Tales -kirjasta on kokoelma alkuperäisiä lasten runoja, joilla juhlistamme Little Aurelia -sarjan julkaisua. Runokokoelma on suunniteltu herättelemään lasten mielikuvitusta ja toivomme, että siitä tulee arvostettu osa lasten iltarutiineissa. Jokainen runo kertoo Woodland Friends -ystävistä, joita pikkuisesi oppii tuntemaan ja rakastamaan. Kuuntele Ruby-pupun, Margot-hiiren ja Hector-myyrän tarinoita monien muiden ohella ja opi meidän unilaulu!
 6. Aurelia
  Tämä lumoava, mittatilaustyönä tehty matkalaukku on koristeltu ihastuttavilla kuvilla Little Aurelian Woodland Friends -ystävistä pikkuisten iloksi. Käytä matkalaukkua Little Aurelia -tuotteiden tai pikkuisesi tärkeiden tavaroiden ja aarteiden säilyttämiseen. Löydä lumoava, BioOrganic – ylellinen ihonhoitotuote, joka vaalii ja tukee pikkuisesi hyvinvointia ja auttaa heitä nukkumaan hyvin. Vauvoille ja pikkulapsille suunniteltu Little Aurelia sisältää hellävaraisia mutta tehokkaita kasviperäisiä ainesosia sekä rauhoittavia eteerisiä öljyjä. Käytetään kylvyssä ja ennen nukkumaanmenoa.

7 tuote