6 tuotetta

 1. Mr & Mrs Tannie

  Scrub & Glow Box - kaulasta varpaisiin. Tämä pakkaus sisältää tuotteita, jotka antavat pehmeän ja luonnollisen hehkuvan ihon. Exfoliating Shower Gel on kemiallinen kuorinta AHA:lla, jota käytetään yhdessä Exfoliating Mitt -hanskan kanssa kuolleiden ihosolujen poistamiseksi ja näin valmistellen ihoa tasaiseen rusketukseen. Whipped Tan Mousse antaa kevyen asteittain ruskettavan sävyn.  

 2. Mr & Mrs Tannie

  All Around Glow Box - päästä varpaisiin. Tämä sarja sisältää itseruskettavia tuotteita kasvoille ja vartalolle. Erinomainen kotikäyttöön ja antaa ammattimaisen tuloksen luonnollisella kiillolla. 24h Tan Serum on kosteuttava, rauhoittava seerumi, joka antaa kasvoille upean hehkun. Self Tan Lotion on hellävarainen itseruskettava vartalolle. Käytä yhdessä Self Tan Mitt-levityshanskan kanssa, saadaksesi tasaisen lopputuloksen. 

 3. Aurelia
  Huolehdi ja tue pikkulasten herkkää ihoa näillä palkituilla Sleep Time -tuotteilla kylvyssä ja ennen nukkumaanmenoa. Top to Toe Wash -voiteen sulfaatiton koostumus puhdistaa ihoa hellävaraisesti. Se sisältää runsaasti pikkuisesi ihon luonnollista tasapainoa kunnioittavaa kookosöljyä, aloe veraa, kauranydintä ja kehäkukkaa. Top to Toe Cream sulaa vaivattomasti herkälle iholle samalla kun se ravitsee syvästi rohtopurasruoho-, sheavoi- ja mesiangervouutteilla, kun taas herkkä öljysekoitus auttaa rauhoittamaan ja rauhoittamaan pikkuistasi unenomaiseen yöuneen.
 4. Aurelia
  Tässä lumoavassa pikkuisille tarkoitetussa matkalaukkusarjassa on täydellinen valikoima Little Aurelia Skincare -tuotteita, mukaan lukien Unen ajan tarinat -kirja, ja se on koristeltu ihastuttavilla kuvilla Little Aurelian Woodland Friendsistä. Woodland Friends -lahjalaukkua voidaan käyttää pikkuisesi tärkeiden tavaroiden ja aarteiden säilyttämiseen, mikä tekee setistä myös ihanan lahjan. Löydä lumoava, BioOrganic – ylellinen ihonhoitotuote, joka vaalii ja tukee pikkuisesi hyvinvointia ja auttaa heitä nukkumaan hyvin. Vauvoille ja pikkulapsille suunniteltu Little Aurelia sisältää hellävaraisia mutta tehokkaita kasviperäisiä ainesosia sekä rauhoittavia eteerisiä öljyjä. Käytetään kylvyssä ja ennen nukkumaanmenoa.
 5. Aurelia
  Ensimmäinen kovakantinen painos Sleep Time Tales -kirjasta on kokoelma alkuperäisiä lasten runoja, joilla juhlistamme Little Aurelia -sarjan julkaisua. Runokokoelma on suunniteltu herättelemään lasten mielikuvitusta ja toivomme, että siitä tulee arvostettu osa lasten iltarutiineissa. Jokainen runo kertoo Woodland Friends -ystävistä, joita pikkuisesi oppii tuntemaan ja rakastamaan. Kuuntele Ruby-pupun, Margot-hiiren ja Hector-myyrän tarinoita monien muiden ohella ja opi meidän unilaulu!
 6. Aurelia
  Tämä lumoava, mittatilaustyönä tehty matkalaukku on koristeltu ihastuttavilla kuvilla Little Aurelian Woodland Friends -ystävistä pikkuisten iloksi. Käytä matkalaukkua Little Aurelia -tuotteiden tai pikkuisesi tärkeiden tavaroiden ja aarteiden säilyttämiseen. Löydä lumoava, BioOrganic – ylellinen ihonhoitotuote, joka vaalii ja tukee pikkuisesi hyvinvointia ja auttaa heitä nukkumaan hyvin. Vauvoille ja pikkulapsille suunniteltu Little Aurelia sisältää hellävaraisia mutta tehokkaita kasviperäisiä ainesosia sekä rauhoittavia eteerisiä öljyjä. Käytetään kylvyssä ja ennen nukkumaanmenoa.

6 tuotetta