13 tuote

 1. The Inkey List
  PCA (Pyrrolidone Carboxylic Acid) Bond Repair Hair Treatment on kevyt ja hienojakoinen suihke, joka auttaa korjaamaan, suojaamaan ja vahvistamaan vaurioituneita hiussidoksia. Hiukset näyttävät välittömästi terveemmiltä, tuntuvat pehmeämmiltä, vähemmän pörröisiltä ja niistä tulee vahvemmat, kiiltävämmät ja kimmoisammat.
 2. The Inkey List
  10 minuutissa terveempi päänahka! Tämä hoito edistää tervettä hiusten kasvua ja parantaa juuria ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen.
 3. The Inkey List

  Kevyt seerumi, joka auttaa tekemään hiuksista paksummat ja antaa niille volyymiä.

 4. The Inkey List

  Kevyt seerumi sisältää optimoidusti korkean ja alhaisen molekyylipainon omaavia hyaluronihappoja, jotka auttavat kosteuttamaan, vähentävät pörröisyyttä ja haurautta ja auttavat suojaamaan hiuksia ympäristön saasteilta.

 5. Löwengrip

  Nauti ravitsevasta hopeahoitoaineesta, jonka violetit pigmentit antavat välittömän viileämmän sävyn hiuksiin hyvinvoivalla kiillolla – samalla syväkosteuttaen hiuksiasi!

 6. Löwengrip

  Väriä säilyttävä, pehmentävä ja hoitava hoitoaine, joka pidentää vastapestyjen hiusten tunnetta ja antaa maksimaalista kiiltoa. 

 7. Löwengrip

  Tuuheuttava hoitoaine, jonka ravitsevat aktiiviaineet stimuloivat karvatuppea tehden hiuksista terveemmät ja vahvemmat.

 8. Tuuheuttava ja väriä säilyttävä hoitoaine.

 9. Innovatiivinen hiuksiin jätettävä voide, joka lyhentää kuivumisaikaa, suojaa lämmöltä ja tuo hiuksiin volyymia ja täyteläisyyttä. 

 10. Löwengrip
  Kevyt ja pehmeä hoitoaine, joka hoitaa ja tasapainottaa hiuksia ja hiuspohjaa. Tehostaa Deep Cleansing - Detox Shampoon vaikutusta.
 11. Löwengrip
  Hoitoaine, joka hoitaa, korjaa ja ravitsee vaurioituneita tai kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia. Korjaa hiuksen rakennetta, kosteuttaa tehokkaasti ja antaa hiuksille kaunista kiiltoa.
 12. Löwengrip
  Täyteläinen, kevyesti viilentävä hoitoaine, joka palauttaa hiuspohjan tasapainon. Ehkäisee hilsettä ja lievittää ärsytystä.

13 tuote