Löwengrip
Prodnr.
40311

The Cure - Anti-Frizz Cream

Hoitava ja lämmöltä suojaava muotoiluvoide, joka silottaa ja tasoittaa pörröisiä hiuksia. Täydellinen viimeistelytuote, joka antaa hiuksille pitkäkestoista kiiltoa.
Ohjevähittäishinta
23,50 €
Varastossa

Kuvaus

Hoitava ja lämmöltä suojaava muotoiluvoide, joka silottaa ja tasoittaa pörröisiä hiuksia. Antaa hiuksille pitkäkestoista kiiltoa ja lujuutta. Sisältää sheavoita ja B5-provitamiinia, jotka yhdessä ehkäisevät hiusten haaroittumista muodostamalla hiuksen ympärille suojaavan, kosteutta säilyttävän ja kiiltoa antavan kalvon. Sopii normaaleille ja värjätyille hiuksille.

Ohjeet

Levitetään hiuspituuksiin joko suihkuttamalla tai käsin, kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Kuivaa hiukset hiustenkuivaajalla tai anna niiden kuivua itsestään. Voidaan käyttää myös päivän aikana pörröisten hiusten silottamiseen.

Yksityiskohdat

Tuote nr.
40311
Varasto
4380
Koko
150 ml
Käynnistäminen
4.6.2018
GTIN
7350073862115

Ainekset

Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Panthenol, Sodium Methoxy PEG-16 Maleate/Styrene Sulfonate Copolymer, Isododecane, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Propanediol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Butylene Glycol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Behentrimonium Chloride, Ethylhexylglycerin, Quaternium-95, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance.

Lataa valokuvia

Lataa valitut tai kaikki

jpg