Löwengrip
Prodnr.
40312

Anti-Dandruff - Sensitive Shampoo

Shampoo, joka rauhoittaa tehokkaasti ja palauttaa kuivan ja ärtyneen hiuspohjan tasapainon. Ehkäisee hilsettä, vähentää kutinaa ja lievittää ärsytystä.
Ohjevähittäishinta
18,50 €
Varastossa

Kuvaus

Shampoo, joka rauhoittaa tehokkaasti ja palauttaa kuivan ja ärtyneen hiuspohjan tasapainon. Ehkäisee hilsettä, vähentää kutinaa ja lievittää ärsytystä. Sisältää piparminttuöljyä, joka rauhoittaa ja viilentää, lievittää ärsytystä ja tehostaa verenkiertoa. Runsaasti vaahtoava koostumus, joka on kehitetty erityisesti herkälle hiuspohjalle.

Ohjeet

Kastele hiukset ja hiero shampoota hiuspohjaan, huuhtele ja toista. Viimeistele levittämällä hoitoainetta hiuspituuksiin.

Yksityiskohdat

Tuote nr.
40312
Varasto
2628
Koko
250 ml
Käynnistäminen
5.6.2018
GTIN
7350073862122

Ainekset

Aqua/Water, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Glycol Distearate, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Starch, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Panthenol, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Piroctone Olamine, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Chloride, Lactic Acid, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance.

Lataa valokuvia

Lataa valitut tai kaikki

jpg