BY TERRY
Prodnr.
441727

Mascara Terrybly Waterproof

Vedenkestävä ripsiväri, joka antaa täyteläisemmät ripset ja on samalla erittäin hoitava.

Ohjevähittäishinta
44,00 €
Varastossa

Kuvaus

Antaa saman määrän volyymia ja pituutta kuin alkuperäinen ripsiväri Terrybly, mutta erittäin pitkäkestoisella vedenpitävällä koostumuksella. Vedenkestävä koostumus sisältää runsautta ja paksuutta antavaa mehiläisvahaa sekä vedenkestävän kalvon muodostavaa ainesosaa, jonka ansiosta ripsiväri ei paakkuunnu eikä varise. Klassinen harja auttaa luomaan pituutta ja runsautta. Se tarttuu jokaiseen ripseen ja tuottaa kauniisti erotellun tuloksen.

Ohjeet

Levitä ripsiväriä yläripsien juureen ja työstä siksak-liikkeillä pituuksiin. Tehosta lookia harjan kärjellä, jolla myös levität väriä alaripsiin kevyin liikkein. Vinkki! Jos haluat dramaattisen iltameikin, levitä kolme kerrosta Mascara Terrybly Waterproofia ja viimeistele By Terry Ligne Blackstarilla.

Yksityiskohdat

Tuote nr.
441727
Varasto
100
Koko
8 ml
Käynnistäminen
10.4.2023
GTIN
3700076441727

Ainekset

ISODODECANE, CI 77499 / IRON OXIDES, CERA ALBA / BEESWAX / CIRE D’ABEILLE, HYDROGENATED POLYCYCLOPENTADIENE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, TRIACONTANYL PVP, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, GLYCERYL BEHENATE, POLYBUTENE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID. (T3042A1)

Lataa valokuvia

Lataa valitut tai kaikki

jpg
jpg