The Inkey List
Prodnr.
820708

Inkey Retinol Serum 30ml

A-vitamiinista peräisin oleva Retinoli on todettu hyväksi ihon uudistumiselle ja se auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Hienoja juonteita ja ryppyjä häivyttävä seerumi vapautuu hitaasti, mikä pienentää ihoärsytystä.

Ohjevähittäishinta
15,50 €
Varastossa

Kuvaus

Ehdoton ainesosa ihon uudistumiseen. A-vitamiinista peräisin oleva Retinoli on todettu hyväksi ihon uudistumiselle ja se auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Hienoja juonteita ja ryppyjä häivyttävä seerumi vapautuu hitaasti, mikä pienentää ihoärsytystä. Lisäksi se kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon sävyä ja antaa iholle kirkkaamman, tasaisemman rakenteen.

Ohjeet

Käytä Retinolia ainoastaan iltaisin. Puhista iho ja levitä hyaluronihappoa, jos käytät sitä ja levitä sitten herneenkokoinen määrä kasvoille ja kaulalle. Levitä sitten kosteusvoidetta, öljyä tai molempia mieltymyksesi mukaan. Aloita käyttämällä 1–3 kertaa viikossa ja lisää käyttökertoja asteittain, jos ihosi kestää tiheämpää käyttöä.

Yksityiskohdat

Tuote nr.
820708
Varasto
10053
Koko
30 ml
Käynnistäminen
31.1.2023
GTIN
5060879820708

Ainekset

Water (aqua / eau),glycerin,butylene glycol,propanediol,dicaprylyl carbonate,tocopherol,hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer,squalane,polysorbate 60 ,sorbitan isostearate ,phenoxyethanol ,caprylyl glycol,phospholipids,glycine soja (soybean) oil,glycolipids,glycine soja (soybean) sterols,retinyl acetate,dimethicone,leuconostoc/radish root ferment filtrate,hyaluronic acid,dimethyl isosorbide,hydroxypinacolone retinoate,carbomer,glycerin,butylene glycol,carbomer,polysorbate 20 ,palmitoyl tripeptide-1,palmitoyl tetrapeptide-7,sodium lactate,tocopheryl acetate,tetrasodium glutamate diacetate,sodium hydroxide,sodium hydroxide,tetrahexyldecyl ascorbate

Lataa valokuvia

Lataa valitut tai kaikki

png