The Inkey List
Prodnr.
821583

Inkey Tranexamic Acid Serum 30ml

Yön yli vaikuttava geeli, joka hoitaa hyperpigmentaatiota ja häivyttää epätasaisuuksia ja tummia läiskiä.

Ohjevähittäishinta
18,90 €
Varastossa

Kuvaus

Yön yli vaikuttava aine, joka hoitaa hyperpigmentaatiota ja häivyttää epätasaisuuksia ja tummia läiskiä. Se kirkastaa ihoasi sekä häivyttää tummia läiskiä ja ihon epätasaisuuksia. Seerumi sisältää 2 % traneksaamihappoa, 2 % ihon sävyä tasoittavaa akaimarjauutetta sekä 2 % ihoa kirkastavaa sankaria, C-vitamiinia, joten se kirkastaa ihoa ja tekee siitä tasaisemman sävyisen.

Ohjeet

Käytä iltaisin ihonhoitorutiinisi viimeisenä vaiheena ennen nukkumaanmenoa. Noudata normaalia ihonhoitorutiiniasi, mutta korvaa kosteuttava vaihe tällä yöseerumilla, joka vaikuttaa tehokkaasti yön yli hyperpigmentaatiota vastaan. Puhdista iho ja levitä ohut kerros kasvoille ja kaulalle. Voit käyttää haluamaasi seerumia etukäteen, mutta älä käytä kosteusvoidetta. Anna seerumin vaikuttaa yön yli ja huuhtele se pois aamulla.

Yksityiskohdat

Tuote nr.
821583
Varasto
3585
Koko
30 ml
Käynnistäminen
31.1.2023
GTIN
5060879821583

Ainekset

Aqua (Water/ Eau), Butylene Glycol, Glycerin, Ascorbyl Glucoside, Tranexamic Acid, Euterpe Oleracea Fruit Extract, 1-Methylhydanto- in-2-Imide, Sodium Acrylates Copolymer, Phenoxyethanol, Carbomer, Sodium Hydroxide, Cetearyl Olivate, Benzyl Alcohol, Sorbitan Olivate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Lecithin, Squalane, Ethylhexylglycerin, Sodium Gluconate, Polysorbate 60, Dehydroacetic Acid, Lactobacillus Ferment, Sorbitan Isostearate.

Lataa valokuvia

Lataa valitut tai kaikki

png