The Inkey List
Prodnr.
821828

Inkey Retinol Eye Cream 15ml

Yökäyttöön tarkoitettu silmänympärysvoide häivyttää hienoja juonteita ja ryppyjä ja antaa tukea ihon herkimmälle alueelle.

Ohjevähittäishinta
16,50 €
Varastossa

Kuvaus

Yökäyttöön tarkoitettu silmänympärysvoide häivyttää hienoja juonteita ja ryppyjä ja antaa tukea ihon herkimmälle alueelle. Retinol Eye Cream sisältää hitaasti vapautuvia A-vitamiinijohdannaisia. Nämä tukevat ihon luonnollista kollageenituotantoa, mutta ovat kuitenkin riittävän hellävaraisia silmänympärysalueelle.

Ohjeet

Käytä iltaisin aluksi 1–2 kertaa viikossa ja lisää käyttökertoja ihon sietokyvyn mukaan. Levitä seerumien jälkeen pieni määrä sormelle ja taputtele hellästi silmän alapuolelle. Viimeistele kosteusvoiteella tai öljyllä. Voidetta voi käyttää myös suun ympärillä oleviin ryppyihin, mutta vältä huulia.

Yksityiskohdat

Tuote nr.
821828
Varasto
16357
Koko
15 ml
Käynnistäminen
31.1.2023
GTIN
5060879821828

Ainekset

Water (Aqua / Eau), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Butylene Glycol, Pentaerythrityl Distearate, Shea Butter Ethyl Esters, Cetearyl Olivate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Sorbitan Olivate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate, Sodium Stearoyl Glutamate, Copernicia Cerifera Cera, Propanediol, Glycogen, Sodium Gluconate, Retinol, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Helianthus Annuus Seed Oil, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Disodium Cocoamphodiacetate, Tocopherol, Xanthan Gum, Ethyl Ferulate, Humulus Lupulus Extract.

Lataa valokuvia

Lataa valitut tai kaikki

png