The Inkey List
Prodnr.
822061

Inkey Peptide Moisturizer 50ml

Hoitava mutta nopeasti imeytyvä päivävoide, joka sisältää kahta peptidiä, jotka tukevat ihon luonnollista kollageenintuotantoa ja kosteuttavat ihoa.
Ohjevähittäishinta
17,90 €
Varastossa

Kuvaus

Hoitava mutta nopeasti imeytyvä päivävoide, joka sisältää kahta peptidiä, jotka tukevat ihon luonnollista kollageenintuotantoa ja kosteuttavat ihoa. Peptidit ovat pieniä, mutta niissä on voimakas aminohappoketju, joka tukee ihon kiinteyttäviä, kosteuttavia proteiineja. Jatkuvassa käytössä nämä peptidit auttavat tukemaan luonnollista kollageenin tuotantoa ja tekevät ihosta nuorekkaan ja mukavan tuntuisen.

Ohjeet

Käytä aamuin illoin puhdistuksen ja seerumin jälkeen ja hiero herneenkokoinen määrä kasvoille ja kaulalle. Lisää tämän jälkeen halutessasi öljyä.

Yksityiskohdat

Tuote nr.
822061
Varasto
1469
Koko
50 ml
Käynnistäminen
31.1.2023
GTIN
5060879822061

Ainekset

Aqua (Water/Eau), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Betaine, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Carbomer, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Hydroxide, Ethylhexyl-glycerin, Sodium Gluconate, Tocopheryl Acetate, Dehydroacetic Acid, Hydrogenated Lecithin, Phenethyl Alcohol, Acetyl Hexapeptide-37, Maltodextrin, Pentapeptide-48.

Lataa valokuvia

Lataa valitut tai kaikki

png