Grande Cosmetics
Prodnr.
GN1005-EU

GrandeMASCARA Black

Ripsiväri ja ravitseva ripsihoito yhdessä! Tämä ainutlaatuinen ripsiväri antaa volyymia ja pituutta samalla kun sen sisältämät peptidit, pantenoli ja luonnolliset vahat ravitsevat ripsiä. Nämä tärkeät ainesosat hoitavat ripsiä ja tekevät niistä ajan myötä terveemmät ja kauniimmat.

Ohjevähittäishinta
36,00 €
Varastossa

Kuvaus

Hoitoa ja väriä ripsillesi! Tämä eksklusiivinen ripsiväri ei ainoastaan tuo ripsillesi tuuheutta ja pituutta, vaan se on myös täynnä ripsiä hoitavia peptidejä, panthenoleja ja luonnollisia vahoja. Nämä avainraaka-aineet hoitavat ripsiäsi samalla, kun levität väriä niihin aikaansaaden terveemmän näköiset ripset. Sen kerrostettava ja vettähylkivä koostumus on helppo poistaa, jotta vältytään ripsien vahingoittumiselta, mutta pitää silti ripset joustavana ja vahvoina. Applikaattorin harja on tehty täydellisestä yhdistelmästä kovia ja pehmeitä kuituja, jotka nostavat ripsiä aikaansaaden äärimmäisen tuuheuden. Tuote on silmälääkäreiden testaama ja sopii käytettäväksi piilolinssien ja ripsipidennysten kanssa.

Ohjeet

Ota tuotetta applikaattoriin ja harjaa sitä ripsiin ripsityvestä ripsen päihin asti ylöspäin suuntautuvin liikkein. Levitä useita kerroksia saadaksesi enemmän tuuheutta. Voidaan poistaa meikinpoistoaineella tai puhdistustuotteella ja vedellä.

Yksityiskohdat

Tuote nr.
GN1005-EU
Varasto
1053
Käynnistäminen
10.8.2022
GTIN
843246110054

Ainekset

Aqua, Paraffin, (CI 77499) Iron Oxide, Stearic Acid, Cera Alba (Beeswax), Copernicia Cerifera Cera (Carnauba Wax), Cholesterol, Triethanolamine, CI 77007 (Ultramarines), Nylon 12, Glycerin, Cetyl Esters, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Aminomethylpropanediol, Panthenol, Propylene Glycol, Hydrated Silica, Myristoyl Pentapeptide-17, Ascorbyl Palmitate, Ethylhexylglycerin

Lataa valokuvia

Lataa valitut tai kaikki

jpg
jpg
jpg
jpg