22 tuote

 1. The Inkey List

  Neljä kertaa Vitamin C:tä voimakkaampi Brighten-i -silmänympärysvoide häivyttää tummia silmänalusia ja auttaa vaalentamaan ja kirkastamaan silmänalusia ja luo ihanteellisen pohjan meikille.

 2. The Inkey List

  Yökäyttöön tarkoitettu silmänympärysvoide häivyttää hienoja juonteita ja ryppyjä ja antaa tukea ihon herkimmälle alueelle.

 3. The Inkey List

  Tämä kosteuttava ja kevyt silmänympärysvoide auttaa välittömästi häivyttämään turvonneita, tummia silmänalusia ja silmien alla olevia juonteita.

 4. Elemis
  Kiinteyttää, kosteuttaa, pehmentää
 5. REN

  REN Brightening Dark Circle Eye Cream on kevyt silmänympärysvoide, jonka on osoitettu vaalentavan tummia silmänalusia jo viikon käytön jälkeen.

 6. Murad

  Erittäin ravitseva silmänympärysvoide.

 7. Murad

  Silmänympärysvoide C -vitamiinilla.

 8. Elemis

  Jäähdyttävä geeli, joka välittömästi kosteuttaa silmänympärysaluetta. Virkistää ja raikastaa ihoa – koko päivän ajan, joka päivänä.

 9. NCP

  N.C.P. 24 H Eye Cream on kevyt ja ylellinen silmänympärysvoide kaikille ihotyypeille. 

 10. Priori

  Tämä täyteläinen silmänympärysvoide on kliinisesti todistettu parantavan silmänympärysalueen kiinteyttä ja kosteutusta samalla vähentäen juonteiden ja ryppyjen ulkonäköä.

 11. Elemis
  Virkistää, kirkastaa, kosteuttaa
 12. Elemis
  Ravitsee, kiinteyttää, pehmentää
 13. Aurelia
  Tämä ravitseva, kermamainen seerumi on suunniteltu erityisesti herkälle silmäalueelle kosteuttamaan, silottamaan ja kirkastamaan silmänalusia näyttämään nuorekkaammilta ja levänneemmiltä. Aurelian probioottiset ainesosat hillitsevät tulehdusta ja edistävät kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa, kun taas oma silmänympärysvoiteemme vähentää juonteita ja luo säteilevän sileän ihon. Arnikkiuute auttaa vaalentamaan tummia silmänympäryksiä ja luonnollinen sheavoi ravitsee silmäalueen ihoa.
 14. Löwengrip
  Tehokas ja kosteuttava silmänympärysvoide, joka vähentää turvotusta ja parantaa ihon kimmoisuutta ja rakennetta. Höyhenenkevyt koostumus ja valoa heijastavat hiukkaset vähentävät silmänympärysalueen juonteita, ilmeryppyjä ja väsymyksen merkkejä sekä tehostavat ihon omaa kollageenintuotantoa, mikä vahvistaa ihon suojautumiskykyä ulkoisia tekijöitä vastaan. Kvinoauute stimuloi verenkiertoa silmänympärysalueella, mikä vähentää silmänalusten tummuutta ja tekee katseesta virkeämmän ja kirkkaamman.
 15. Skinbetter science
  Virkistävä ja kiinteyttävä silmänympärysgeeli päivittäiseen käyttöön.
 16. Priori
  Koostumukseltaan kevyt ja runsaasti aktioksidantteja sisältävä Tightening Eye Serum on kehitetty mukautumaan ihosi erityistarpeisiin vähentämään herkän silmänympärysalueen turvotusta ja tummuutta.
 17. Priori
  Tämän äärimmäisen silmänympärysihonhoidon mukautuva koostumus sisältää retinolia, joka tarjoaa ylivoimaisen ihon pintaa uudistavan vaikutuksen häivyttäen epätasaista pigmenttiä ja tarjoten samalla tehokkaan elvyttävän vaikutuksen ihon herkimmille alueille. Tämä eksklusiivinen antioksidanttiyhdiste antaa yhdessä A-vitamiinin kanssa tärkeälle silmänympärysiholle sileämmän ja hehkuvamman ilmeen.
 18. Priori
  Tämä höyhenenkevyt "geelivoide" vähentää silmänympärysihon turvotusta ja tummuutta. Mukautuva koostumus auttaa lisäämään ihon kosteutta ja tarjoaa antioksidanttista suojaa. LCA fx130 -seerumin pitkäkestoiset vaikutukset häivyttävät näkyviä juonteita ja ryppyjä herkällä silmänympärysalueella.
 19. Priori
  Täyteläinen ja ylellinen silmänympärysvoide, joka silottaa herkkää silmänympärysihoa – ainutlaatuinen yhdistelmä hoitavia ominaisuuksia yhdessä tuotteessa. Retinoli sekä DNA:n korjaavat entsyymit yhdistettynä syrikkäuutteeseen suojelevat ympäristön aiheuttamia vaurioita kuten HEV sinistä valoa, ilmansaasteita sekä infrapunaa vastaan. Silmänympärysihosi tulee näyttämään yhä nuoremmalta. Varoitus: Tämä tuote voi herkistää ihosi auringolle. Käytä aurinkosuojatuotetta, suojaavaa vaatetusta ja vältä auringolle altistumista, kun käytät tätä tuotetta ja viikon ajan käytön lopettamisen jälkeen.
 20. Skinbetter science
  Useasti palkittu silmänympärysvoide. Voimakas ja täydellinen silmänympärysvoide, jossa on aktiivisten ainesosien seos, joka sopii erityisesti silmänympärysalueelle.
 21. Niod
  Seerumi, joka lisää silmänympärysihon kimmoisuutta ja ehkäisee juonteita ja ryppyjä.

22 tuote