Murad
Prodnr.
153377

Vita-C Triple Exfoliating Facial

Murad Triple Exfoliating Facial -kuorintavoiteella voit tehdä ylellisen kasvohoidon kotona. Virkistävän kuorintavoiteen koostumus on kehitetty siten, että se sisältää muun muassa Vita-C-kompleksin, jonka C-vitamiini on kullalla stabiloitu.

Ohjevähittäishinta
94,99 €
Loppunut varastosta

Kuvaus

Murad Triple Exfoliating Facial -kuorintavoiteella voit tehdä ylellisen kasvohoidon kotona. Virkistävän kuorintavoiteen koostumus on kehitetty siten, että se sisältää muun muassa Vita-C-kompleksin, jonka C-vitamiini on kullalla stabiloitu. Kompleksi suojaa antioksidanteilta ja lisää ihon vastaanottokykyä. Se myös auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja kirkastamaan ihoa. Lisäksi koostumusta on täydennetty kolmella kuorivalla ainesosalla – hienojakoisella piidioksidijauheella, glykolilla ja maitohapolla – sekä stabiloivilla aktiivisilla entsyymeillä, jotka yhdessä antavat erinomaisen puhdistuskokemuksen.


Murad Tripple Exfoliating Facial puhdistaa ihon kolmiosaisesti, kuten nimikin antaa ymmärtää. Mikromineraalikuorinta poistaa kuolleiden ihosolujen ylimmän kerroksen, mikä parantaa ihon rakennetta. Aktiiviset entsyymit liuottavat kuolleita ihosoluja ihon syvemmissä kerroksissa, millä on ihoa nuorentava vaikutus. Glykoli, maitohappo ja salisyylihappo jättävät ihon täysin puhtaaksi ja pehmeäksi ja antavat sille tervettä hehkua. Saat siis ihon syväpuhdistuksen, joka tekee ihosta terveemmän, kauniimman ja tasaisemman!

Ohjeet

Vita-C Triple Exfoliating Facial -kuorintavoidetta käytetään 2–3 kertaa viikossa. 


Levitä voidetta kostutetulle iholle ja hiero pyörittelevin liikkein. Tuotetta käyttäessäsi sen väri muuttuu oranssista valkoiseksi niin, että sinun on helppo nähdä, onko se levittynyt tasaisesti. Anna kuorintavoiteen vaikuttaa noin 10 minuuttia ja huuhtele vedellä.

Yksityiskohdat

Tuote nr.
153377
Käynnistäminen
1.10.2021
GTIN
767332153377

Ainekset

Glycerin, Silica, Water/Aqua/Eau, Glycolic Acid, Propanediol, Sodium Hydroxide, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-10 Tristearate, Lactic Acid, Titanium Dioxide (CI77891), Synthetic Beeswax, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Salicylic Acid, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Ascorbic Acid, Glutathione, Urea, Yeast Amino Acids, Trehalose, Inositol, Taurine, Betaine, Hydrolyzed Opuntia Ficus-Indica Flower Extract, Maltodextrin, Phospholipids, Polyacrylate Crosspolymer-6, Cellulose Acetate, Boron Nitride, Propylene Glycol Stearate, Sodium Acrylates Copolymer, Polyglyceryl-10 Stearate, Hydrogenated Polyisobutene, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sorbitol, Xanthan Gum, Protease, Lipase, Gold, Phenoxyethanol, Limonene, Fragrance (Parfum), Orange 4 (CI 15510), Yellow 5 (Cl 19140), Tocopherol

Lataa valokuvia

Lataa valitut tai kaikki

png
png
png
png
png
png