24 tuote

 1. Murad

  Silmiä herättävä, mikrovirran inspiroima hoito puhdistaa ja kiinteyttää näkyvästi jokaisella käyttökerralla – ja kiristää ajan myötä kestävien tulosten saavuttamiseksi. 

 2. Skinbetter science

   

  Osta 6 Interfuse EYE, saat 10 ml (2x5) EyeMax + Blue Linnen bag FOC
 3. Elemis

  Kiinteyttää, pehmentää, kosteuttaa

 4. BY TERRY

  Erittäin tiivistetty silmänympärysihon seerumi, joka vähentää turvotusta ja tummia silmänalusia.

 5. Elemis

  Kosteuttaa, uudistaa, kiinteyttää

 6. BY TERRY

  Erittäin tiivistetty silmänympärysihon seerumi, joka vähentää turvotusta ja tummia silmänalusia.

 7. Murad

  Ensiluokkaiset silmänalusnaamiot, jotka antavat välittömän retinoliboostin ja poistavat juonteiden näkyvyyttä samalla kiinteyttäen ja virkistäen silmänympärysihoa. 

 8. REN

  REN Brightening Dark Circle Eye Cream on kevyt silmänympärysvoide, jonka on osoitettu vaalentavan tummia silmänalusia jo viikon käytön jälkeen.

 9. Skinbetter science

  Tämä silmänympärysvoide yhdistää patentoidun retinoidin AlphaRetin ja maksimaalisen voidemaisen kosteutuksen.

 10. Murad

  Erittäin ravitseva silmänympärysvoide.

 11. Murad

  Silmänympärysvoide C -vitamiinilla.

 12. Elemis

  Jäähdyttävä geeli, joka välittömästi kosteuttaa silmänympärysaluetta. Virkistää ja raikastaa ihoa – koko päivän ajan, joka päivänä.

 13. NCP

  N.C.P. 24 H Eye Cream on kevyt ja ylellinen silmänympärysvoide kaikille ihotyypeille. 

 14. NCP

  N.C.P. Eye Makeup Remover on tehokas kaksivaiheinen puhdistus.

 15. Elemis
  Ravitsee, kiinteyttää, pehmentää
 16. Elemis
  Kolmivaikutteinen silmänaamio ja seerumi samassa.
 17. Löwengrip
  Tehokas ja kosteuttava silmänympärysvoide, joka vähentää turvotusta ja parantaa ihon kimmoisuutta ja rakennetta. Höyhenenkevyt koostumus ja valoa heijastavat hiukkaset vähentävät silmänympärysalueen juonteita, ilmeryppyjä ja väsymyksen merkkejä sekä tehostavat ihon omaa kollageenintuotantoa, mikä vahvistaa ihon suojautumiskykyä ulkoisia tekijöitä vastaan. Kvinoauute stimuloi verenkiertoa silmänympärysalueella, mikä vähentää silmänalusten tummuutta ja tekee katseesta virkeämmän ja kirkkaamman.
 18. Skinbetter science
  Virkistävä ja kiinteyttävä silmänympärysgeeli päivittäiseen käyttöön.
 19. Priori
  Tämän äärimmäisen silmänympärysihonhoidon mukautuva koostumus sisältää retinolia, joka tarjoaa ylivoimaisen ihon pintaa uudistavan vaikutuksen häivyttäen epätasaista pigmenttiä ja tarjoten samalla tehokkaan elvyttävän vaikutuksen ihon herkimmille alueille. Tämä eksklusiivinen antioksidanttiyhdiste antaa yhdessä A-vitamiinin kanssa tärkeälle silmänympärysiholle sileämmän ja hehkuvamman ilmeen.
 20. Priori
  Tämä höyhenenkevyt "geelivoide" vähentää silmänympärysihon turvotusta ja tummuutta. Mukautuva koostumus auttaa lisäämään ihon kosteutta ja tarjoaa antioksidanttista suojaa. LCA fx130 -seerumin pitkäkestoiset vaikutukset häivyttävät näkyviä juonteita ja ryppyjä herkällä silmänympärysalueella.
 21. Priori
  Täyteläinen ja ylellinen silmänympärysvoide, joka silottaa herkkää silmänympärysihoa – ainutlaatuinen yhdistelmä hoitavia ominaisuuksia yhdessä tuotteessa. Retinoli sekä DNA:n korjaavat entsyymit yhdistettynä syrikkäuutteeseen suojelevat ympäristön aiheuttamia vaurioita kuten HEV sinistä valoa, ilmansaasteita sekä infrapunaa vastaan. Silmänympärysihosi tulee näyttämään yhä nuoremmalta. Varoitus: Tämä tuote voi herkistää ihosi auringolle. Käytä aurinkosuojatuotetta, suojaavaa vaatetusta ja vältä auringolle altistumista, kun käytät tätä tuotetta ja viikon ajan käytön lopettamisen jälkeen.
 22. Skinbetter science
  Useasti palkittu silmänympärysvoide. Voimakas ja täydellinen silmänympärysvoide, jossa on aktiivisten ainesosien seos, joka sopii erityisesti silmänympärysalueelle.

24 tuote