Tuotteet 1-24 / 53

 1. Löwengrip

  Erittäin runsaasti tuuheuttava kuivashampoo, joka antaa rakennetta muotoiltaessa.

 2. Löwengrip

  Volyymia antava, tehokkaasti kosteuttava ja väriä säilyttävä hiusnaamio, joka antaa ilmavan volyymin kaikille hiustyypeille.

 3. Löwengrip

  Erittäin runsaasti tuuheuttava kuivashampoo, joka antaa rakennetta muotoiltaessa.

 4. Löwengrip

  Hoitava kuivashampoo, joka tekee hiuksista silkinsileät jokaisella käyttökerralla.

 5. Löwengrip

  Hoitava kuivashampoo, joka tekee hiuksista silkinsileät jokaisella käyttökerralla.

 6. The Ordinary

  The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA hiuksille ja hiuspohjalle on maitomainen emulsio, joka on kehitetty kosteuttamaan hiuspohjaa ja edistämään hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia.

 7. The Ordinary

  Voidemainen, valkoinen emulsio, minimalistisessa koostumuksessa, joka sisältää monipuolisia, hoitavia ainesosia ilman tarpeettomia lisäaineita, jotka painavat hiuksia alas.

 8. The Ordinary

  The Ordinary’s Sulphate 4% Cleanser for Body & Hair sisältää SLES-2:ta, mietoa anionista pinta-aktiivista ainetta, joka vaahtoutuu miellyttävästi samalla puhdistaen tehokkaasti. 

 9. Löwengrip

  Väriä säilyttävä ja kiiltoa antava lämpösuoja, joka vähentää lämpö- ja muotoiluvälineiden aiheuttamaa kulumista. 

 10. Löwengrip

  Nopeavaikutteinen hiusnaamio, joka korjaa, hoitaa ja syväkosteuttaa hiuksia kolmessa minuutissa.

 11. Löwengrip

  Väriä säilyttävä, pehmentävä ja hoitava hoitoaine, joka pidentää vastapestyjen hiusten tunnetta ja antaa maksimaalista kiiltoa. 

 12. Löwengrip

  Väriä säilyttävä, kosteuttava ja pehmentävä shampoo, joka pidentää vastaestyjen hiusten tunnetta.

 13. The Ordinary

  Voidemainen, valkoinen emulsio, minimalistisessa koostumuksessa, joka sisältää monipuolisia, hoitavia ainesosia ilman tarpeettomia lisäaineita, jotka painavat hiuksia alas.

 14. Löwengrip

  Tuuheuttava hoitoaine, jonka ravitsevat aktiiviaineet stimuloivat karvatuppea tehden hiuksista terveemmät ja vahvemmat.

 15. Löwengrip

  Volyymia antava suolavesisuihke, joka antaa hiuksille täyteläisemmän tunteen ja lisää muotoiltavaa rakennetta juurista latvoihin.

 16. Löwengrip

  Tuuheuttava ja väriä säilyttävä hoitoaine.

 17. Löwengrip

  Innovatiivinen hiuksiin jätettävä voide, joka lyhentää kuivumisaikaa, suojaa lämmöltä ja tuo hiuksiin volyymia ja täyteläisyyttä. 

 18. Löwengrip

  Tuuheuttava ja väriä säilyttävä shampoo, joka antaa maksimaalista volyymia ohuille ja hennoille hiuksille.

 19. Löwengrip

  Tuuheuttava shampoo, joka tuo hiuksille lisää volyymia ja rakennetta. Ravitsevan koostumuksen aktiiviaineet stimuloivat karvatuppea tehden hiuksista terveemmät ja vahvemmat. 

 20. The Ordinary

  Tämä tiivistetty seerumi on suunniteltu edistämään hiusten terveyttä ja tekemään hiuksista paksumman, tuuheamman ja terveemmän näköiset. 

 21. Löwengrip
  Höyhenenkevyt hiuskiinne, joka kiinnittää kampauksen mutta jättää hiukset luonnollisen tuntuisiksi. Antaa voimakasta pitoa latistamatta hiuksia.
 22. Löwengrip
  Kiiltoa ja rakennetta antava suihke, joka tuuheuttaa hiuksia. Kohentaa kampausta ja antaa rakennetta ennen muotoilua, muotoilun jälkeen tai milloin vain, kun hiukset kaipaavat uutta eloa. Käytä muotoiluun tai milloin vain, kun hiuksesi tarvitsevat lisää kiiltoa ja tuuheutta. Sopii kaikille hiusväreille. Sisältää makeaa manteliöljyä, kookosöljyä ja safloriöljyä. Makea manteliöljy sitoo kosteutta, antaa suojaa ja tekee hiuksista terveet, kiiltävät ja silkinpehmeät. Kevyt safloriöljy suojaa, kosteuttaa ja antaa hiuksille kiiltoa. Kookosöljy ehkäisee proteiinihävikkiä huomattavasti, auttaa säilyttämään hiusten luontaisen kosteustasapainon ja antavaa kiiltoa.

Tuotteet 1-24 / 53